4 найсильніші молитви від ворогів — українською (ВІДЕО)

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Рука, фото
Фото: geralt

Молимося, аби захиститися від ворога, Псалмами Давида

Тисячі українців моляться за Перемогу, мир в державі та військових ЗСУ. Люди благають Бога, аби всі повернулися додому живими. Раніше ми публікували слова молитви Іоана Золотоуста, а тепер поділимося найсильнішими Псалмами, які захищають від ворогів.

Здавна люди знали, що Псалми мають чудотворну силу. Ці молитви миттєво допомагають у біді та виводять людину із найважчих ситуацій. Для вас — слова найсильніших молитов від ворогів.

Псалом 26

Related video

Псалом Давидів. Господь — моє світло й моє спасіння: кого мені боятись? Господь — твердиня мого життя: кого мені лякатись? Коли наблизяться до мене злодії, щоб пожерти моє тіло, коли супротивники й вороги мої повстануть проти мене, вони спіткнуться й впадуть. Якщо військо стане табором проти мене, моє серце страх не охопить; якщо війна спалахне проти мене — і тоді я почуватимусь у безпеці. Одного лиш просив я в Господа, тільки того шукаю: щоб мешкати мені в домі Господньому всі дні життя мого, щоб споглядав я спокій Господа й поринав у роздуми в Храмі Його. Бо Він сховає мене в помешканні Своєму в день лиха, убереже мене під подолом Свого шатра й здійме мене на скелю. Тоді піднесеться голова моя над ворогами моїми, що оточують мене, і принесу я біля шатра Його жертви з вигуком радості, співатиму й гратиму для Господа. Почуй, Господи, мій голос, адже кличу я, помилуй мене і дай мені відповідь. “До Тебе!” — каже серце моє. “Шукайте обличчя Моє!” Обличчя Твоє, Господи, шукатиму я. Не відвертай обличчя Твого від мене, не відкинь у гніві раба Твого, адже Ти був допомогою моєю. Не покинь мене, не залиши, Боже спасіння мого! Хоча мої батько й мати полишили мене, але Господь прийме мене. Покажи мені, Господи, дорогу Твою і стежкою справедливості веди мене заради ворогів моїх. Не віддавай мене на поталу супротивникам моїм, бо свідки неправдиві повстали проти мене й дихають насильством. Однак я твердо вірю, що побачу доброту Господню на землі живих. Надійся на Господа, будь мужнім і серце своє зміцни. Надійся на Господа!

Жінка тримає світло, картинка
Фото: EvaMichalkova

Псалом 34

Судися, о Господи, з тими, хто судиться зо мною воюй з тими, хто зо мною воює, візьми малого й великого щита, і встань мені на допомогу! Дістань списа, і дорогу замкни моїм напасникам, скажи до моєї душі: Я спасіння твоє! Нехай засоромляться й будуть поганьблені ті, хто чатує на душу мою; хай відступлять назад і нехай посоромляться ті, хто лихо мені замишляє. Бодай вони стали, немов та полова на вітрі, і Ангол Господній нехай їх жене; нехай буде дорога їхня темна й сковзька, і Ангол Господній нехай їх жене, бо вони безпричинно тенета свої розставляють на мене, яму копають безвинно на душу мою! Нехай нагла загибіль, якої не знає, на нього спаде, і сітка його, яку він наставив, хай зловить його у нагле нещастя, бодай він до нього упав! А душа моя в Господі буде радіти, звеселиться Його допомогою! Скажуть усі мої кості: Господи, хто подібний до Тебе? Ти рятуєш убогого від сильнішого над нього, покірного та бідаря від його дерія. Свідки встають неправдиві, чого я не знав питають мене, віддають мені злом за добро, осирочують душу мою! А я, як вони хворували були, зодягався в верету, душу свою мучив постом, молитва ж моя поверталась на лоно моє… Як приятель, буцім то брат він для мене, так я ходив, ніби був я в жалобі по матері, був я засмучений, схилений… А вони, як упав я, радіють та сходяться, напасники проти мене збираються, я ж не знаю про те; кричать, і не вмовкають, з дармоїдами та пересмішниками скрегочуть на мене своїми зубами…Господи, чи довго Ти будеш дивитись на це? Відверни мою душу від їхніх зубів, від отих левчуків одиначку мою! Я буду Тебе прославляти на зборах великих, буду Тебе вихваляти в численнім народі! Нехай з мене не тішаться ті, хто ворогує на мене безвинно, нехай ті не моргають очима, хто мене без причини ненавидить, бо говорять вони не про мир, але на спокійних у краї облудні слова вимишляють, свої уста на мене вони розкривають, говорять: Ага, ага! Наші очі це бачили! Ти бачив це, Господи, не помовчи ж, Господи, не віддаляйся від мене! Устань, і збудися на суд мій, Боже мій і Господи мій, на суперечку мою, розсуди Ти мене до Своїй справедливості, Господи, Боже мій, і нехай через мене не тішаться, нехай не говорять у серці своїм: Ага, його маємо ми, хай не кажуть вони: Ми його проковтнули… Нехай посоромляться та застидаються разом, хто з мого нещастя радіє, бодай вбрались у сором та в ганьбу, хто рота свого розкриває на мене! Хай співають та звеселяються ті, хто бажає мені правоти, і нехай кажуть завжди: Хай буде великий Господь, що миру бажає Своєму рабові! А язик мій звіщатиме правду Твою, славу Твою кожен день! 

Жінка молиться, картинка
Фото: EvaMichalkova

Псалом 67

Нехай воскресне Бог, і розпорошаться вороги Його, і нехай від лиця Його повтікають Його ненависники! Як дим розвівається, так їх розвій, як топиться віск від огню, отак несправедливі загинуть перед Божим лицем! А праведні будуть радіти, і будуть тішитися перед Богом, і веселитися в радості будуть! Співайте Богові, виспівуйте Йменню Його, рівняйте дорогу Тому, Хто їде на хмарах, Господь Йому Ймення, та перед Ним веселіться!6. Сиротам батько й вдовицям суддя, то Бог у святому мешканні Своїм! Бог самітних уводить до дому, витягує в'язнів з кайданів, тільки відступники мешкати будуть у спаленій сонцем землі! Боже, коли перед народом Своїм Ти виходив, коли йшов Ти пустинею, Села, то тряслася земля, також капало небо було перед Богом, Сінай затремтів перед Богом, Богом Ізраїля! Дощ добродійний спускаєш Ти краплями, Боже, на спадок Свій перемучений міцно поставив його. У ньому сиділо Твоє многолюддя, у Своїй доброті все готуєш Ти бідному, Боже! Господь дає слово; провісниць велика многота: Царі військ утікають, утікають, пані ж дому розділює здобич. Коли ви спочиваєте між обійстями то крила голубки покриті сріблом, а пера її зеленкавістю золота. Коли Всемогутній царів розпорошував в Краї, то сніг Ти спускав на Цалмоні. Гора Божа Башанська гора, гора верхогір'я гора та Башанська. Верхогір'я, чого заздрісно дивитеся на ту гору, що Бог зажадав на мешкання Своє, і Господь буде мешкати там завжди? Колесниць Божих дві десятьтисячки, тисячі багатократні, Господь із Сінаю прибув до святині. Ти піднявся був на висоту, полонених набрав, узяв дари ради людини, і відступники мешкати будуть у Господа Бога також. Благословенний Господь, тягарі Він щоденно нам носить, Бог наше спасіння! Села. Бог для нас Бог спасіння, і в Господа Владики виходи смерти! Але розторощить Бог голову Своїх ворогів, маківку, вкриту волоссям, того, хто в гріхах своїх ходить! Промовив Господь: Я спроваджу з Башану тебе, з глибин моря спроваджу, щоб ти ногу свою мив у крові, щоб язик твоїх псів мав частину свою в ворогів! Походи Твої, Боже, бачено, походи Бога мого у святині мого Царя: Попереду йшли співаки, потому грачі, посеред дівчат, що бряжчали на бубнах: Благословляйте на зборах Бога, Господа, ви, хто від джерел Ізраїля! Там Веніямин молодий, їхній володар, князі Юди, їхні полки, князі Завулона, князі Нефталима. Твій Бог наказав тобі силу, будь силою, Боже, того, кого нам учинив! Із храму Твого на Єрусалимі царі привезуть Тобі дара. Погрози звірині в очереті, череді волів разом з телятами людськими, понищ тих, хто кавалками срібла милується, розпорош ті народи, що воєн бажають! Прийдуть з Єгипту посли, і руки свої Куш простягне до Бога. Царства землі, співайте Богові, виспівуйте Господа, Села, що їздить в відвічному небі небес. Ось Він загримить Своїм голосом, голосом сильним. Визнайте Богові силу, величність Його над Ізраїлем, а в хмарах потуга Його! Бог грізний у святинях Своїх, Бог Ізраїлів Він, що народові дає силу й міць, Бог благословенний!

Жінка молиться на фоні світла, фото
Фото: EvaMichalkova

Псалом 90

Хто живе під покровом Всевишнього, хто в тіні Всемогутнього мешкає, той скаже до Господа: Охороно моя та твердине моя, Боже мій, я надіюсь на Нього! Бо Він тебе вирве з тенет птахолова, з моровиці згубної, Він пером Своїм вкриє тебе, і під крильми Його заховаєшся ти! Щит та лук Його правда. Не будеш боятися страху нічного, ані стріли, що вдень пролітає, ані зарази, що в темряві ходить, ані моровиці, що нищить опівдні, впаде тисяча з боку від тебе, і десять тисяч праворуч від тебе, до тебе ж не дійде! Тільки своїми очима подивишся, і заплату безбожним попобачиш, бо Господа, охорону мою, Всевишнього ти учинив за своє пристановище! Тебе зло не спіткає, і до намету твого удар не наблизиться, бо Своїм Анголам Він накаже про тебе, щоб тебе пильнували на всіх дорогах твоїх, на руках вони будуть носити тебе, щоб не вдарив об камінь своєї ноги! На лева й вужа ти наступиш, левчука й крокодила ти будеш топтати! Що бажав він Мене, то його збережу, зроблю його сильним, бо знає Ім'я Моє він; як він Мене кликатиме, то йому відповім, Я з ним буду в недолі, врятую його та прославлю його, і довгістю днів Я насичу його, і він бачити буде спасіння Моє!

Раніше ми писали про молитви на ніч. Для вас — слова молитви до янгола-охоронця, аби він захищав від небезпеки.