Як успішно скласти іспити: поради випускникам — по знаку Зодіаку

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Випускники, фото
Фото: GettyImages

Складаємо іспити краще всіх — поради від езотериків

Езотерики підказали випускникам шкіл, на чому сконцентруватися перед екзаменом, аби успішно їх скласти. Безперечно, потрібно все вивчити. Але є моменти, коли може “перемкнути”, і все, що учень знав, зникає з голови. Раніше ми писали, як притягнути щастя, а тепер розкажемо, як отримати омріяну відмітку в атестаті.

До вашої уваги — короткі поради від езотериків для випускників. Аби не втратити концентрацію та не збитися з пантелику під час екзаменів, необхідно налаштувати всі свої енергетичні канали на гармонію та впевненість у собі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Поради випускникам по знаку Зодіаку:

Для стихії Вогню. Аби не позіхати, перед іспитами потрібно гарно виспатися. Ви згадаєте відповіді на всі запитання, як тільки витягнете білет.

Для стихії Повітря. Вчити теми потрібно було вчасно. Поки у вас є декілька днів, хоча б коротко довчіть теми, під час яких ви “літали” у мріях.

Для стихії Води. Аби не бурчало в животі, перед іспитом потрібно поїсти корисної, енергетичної їжі. Не варто через переживання відмовлятися від сніданку і перекусів.

Для стихії Землі. Розслабтеся і не переживайте так сильно. Як тільки ви почнете цитувати абзаци з книг на пам'ять, вчителі зупинять вас і поставлять “відмінно”. Займіться хобі, бо перевчите і все забудете.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про останній спадаючий Місяць весни. Езотерики розповіли, що від нього чекати різним знакам Зодіаку.