Наснився театр? Віщуни розповіли, що чекати на сцені реального життя

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Актори на сцені, фото
Фото: AhmadArdity

Езотерики розтлумачили сон про театр

Здавна люди пов’язували театр із містичною паралельною реальністю. Саме на сцені актори показували життя, яке також має право на існування. Раніше ми писали, до чого сниться рабство, а тепер розшифруємо сновидіння про театр.

Езотерики вважають, що театр сниться людям, які хочуть змінити своє життя, пише nich.pp.ua . Якщо всередині приміщення було розкішним, про такі будні мріє сновидець. Відповідно, яку роль він грав, тим підсвідомо і хоче бути. Особливо, якщо це була сцена про багатих людей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Віщуни розшифровують театр уві сні як знак про фальш у реальному житті. Ймовірно, людина приховує негаразди в сім’ї чи на роботі, показуючи оточуючим, що все добре. Іти з театру на середині вистави — знамення про те що, що справа, яка вас стосується, ризикована. Якщо уві сні ви аплодували, значить в життя ви висунули нереальні вимоги. Сон, у якому ви були за кулісами — підсвідомий знак про бажання відкрити власну справу.

Ляльковий театр сниться до сумнівів. Це ж стосується і театру маріонеток. Пальчиковий театр сниться до маніпуляцій, театр тіней — знак того, що ви ховаєтеся від жорсткої реальності.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що означає сон про натовп. Віщуни розшифрували, що чекати після нього у реальному житті.