Як зустріти липень різним знакам Зодіаку — поради від містиків

Езотерика та астрологія
655
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Як зустріти середину літа різним знакам Зодіаку
Як зустріти липень, фото: pixabay.com

Езотерики розповіли, що зробити на початку липня кожному знаку Зодіаку

Середина літа — активна, прогресивна і повна нових завдань. Зміни та необхідність прийняття важливих рішень торкнуться кожного знаку Зодіаку. Раніше ми писали, для кого липень стане “чорною смугою” життя, а тепер розкажемо, як зустріти цей місяць.

Езотерики поділилися короткими порадами для знаків Зодіаку. У кожної стихії — своє кармічне завдання, отож — окремі поради на початок липня.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Стихія Води. Зробіть генеральне прибирання. Подаруйте речі, які не носите, нужденним. Старе, побите і те, що давно не працює — викиньте у смітник.

Стихія Вогню. Почніть місяць із реалізації планів, про які так довго думали. Не бійтеся приймати кардинальних рішень. Попереду вас чекає успіх.

Стихія Земля. Присвятіть початок місяця романтичним стосункам. Даруйте презенти, відпочивайте і насолоджуйтеся одне одним.

Стихія Повітря. Займіть собою, своїми хобі, аби отримати максимум задоволення. Присвятіть час відпочинку та коханій людині.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що кого чекає у липні за китайським гороскопом . Астрологи розповіли, у кого буде кохання, а в кого — додатковий дохід.