5 перевірених способів переконатися, що вас наврочили: як виявити пристріт без звернення до ворожок

Езотерика та астрологія
563
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Як розпізнати порчу: надійні способи із давнини
Як виявити порчу: прості та надійні способи. Фото: freepik.com

Способи, які легко повторити вдома

“Чорна смуга”, яка раптово з’явилася у житті і все ніяк не закінчиться, не завжди простий збіг обставин. Є певні речі, які можуть наштовхнути вас на думку про те, що вас чи ваших близьких хтось наврочив . Але як дізнатися напевне, чи дійсно це так? Про це ми і розповімо у цій статті.

Про 5 перевірених способів дізнатися, що вас наврочили, інформує сайт ladyindress. Саме їх застосували ще наші предки, тож можна сказати, що ці методи перевірені часом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як визначити пристріт: надійні способи

  1. Сире яйце. Розбиваємо його у чисту миску, наповнену водою. Тоді піднімаємо цю миску над головою і починаємо водити нею по колу. Якщо рідина змінює свій колір, в мисці починають з’являтися якісь смуги або починають спливати якісь домішки, це вірна ознака того, що людину зурочили.

  2. Шпильки . Виходячи з дому, людина приколює собі на одяг декілька шпильок вниз головками. Якщо ви прийшли додому і виявили, що кількох шпильок бракує, це також вважається ознакою пристріту.

  3. Сірник . Миску наповнюємо водою, підпалюємо сірник і чекаємо, поки він повністю згорить. Тоді сірник кидають у воду і дивляться, що буде: якщо він потоне — все добре, а от якщо плаває на поверхні, то на людину навели вроки.

  4. Свічка з церкви. Церковну свічку треба запалити і тричі прочитати молитву “Отче наш” або “Богородице Діво, радуйся” про себе. Після цього дивимося на полум’я свічки: якщо вона почала коптіти, потріскувати, іскрити чи затухати, вважається, що на людину навели порчу.

  5. Вугілля . У миску з водою закиньте 3 вуглинки. Якщо жодна з них не потонула чи втонула тільки одна, то все добре; якщо ж на дно миски пішли всі 3 вуглинки, то на вас — пристріт.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Молитва “Отче наш” українською мовою: слухати онлайн

Молитва “Богородице Діво, радуйся” українською мовою: слухати онлайн

Також ми розповідали раніше, як дізнатися, хто бажає вам зла , наводить порчу або просто бреше. Зробити це можна за допомогою за допомогою спеціальних слів-паролів, які називають “агмами”.