На вас — порча? Цей простий ритуал видасть ім'я замовника

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Якщо вам часто погано, нічого не складається на роботі, негаразди у стосунках і постійні проблеми зі здоров'ям, — ймовірно на вас зробили порчу. Здавна люди знали, які потрібно виконати ритуали, аби її зняти. А ще від чорної магії та вроків наші пращури користувалися талісманами .

Є потужні та водночас безпечні ритуали, які підкажуть ім'я чаклуна, що наробив вам зло, пише ukr.media. Виконувати їх потрібно напередодні церковного свята, перед сном. Під час читання спеціальних слів не можна відволікатися та говорити щось інше.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Після цього замовляння відповідь прийде у сновидінні. Якщо ви побачите уві сні вогонь чи воду, значить порча з вас знята і повернута назад чаклуну. Людина, яка насниться у цю ніч, і є тією особою, хто чаклував.

Тричі прочитайте цю коротку молитву, знаменуючи себе хрестом на останньому слові:

"Святий Самсон, пошли мені віщий сон, хто чорне діло робив, хто зле слово мовив, хто слав псування — порчу, нехай мені присниться. Амінь."

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що не можна робити у 2024 році. Справа в тому, що це — високосний рік. Відтак є ряд заборон, яких дотримувалися наші пращури, аби не накликати біду.

Фото: Pinterest