Відмовиш вагітній - заведуться миші! Чому не можна відмовляти майбутній мамі

Езотерика та астрологія
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Народні забобони щодо вагітності
Вагітна жінка. Фото: stykit.com.ua

Народні забобони вважають, що жінкам, які носять у собі життя не можна відмовляти

У народі поширена думка, що ніколи, ні за яких умов не можна відмовляти у проханні вагітній дівчині, щоб не спровокувати істерику та неприємності для себе. Але чому це не можна робити? Бо кусатимуть миші, заведуться миші? Діти хворітимуть, втратиш радість життя? Народні забобони мають сильну владу над нашими страхами, навіть необґрунтованими.

З погляду науки раціонального зерна тут зовсім немає. Але, якщо людина у щось вірить, то зазвичай - те і трапиться, розповідає dailynews.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Миші - на старт, відмовили вагітній

Образ гризунів лише символізує негаразди, які можуть спіткати людину, яка взяла на себе сміливість відмовити жінці в особливому статусі. Дівчина, що носить нове життя, надто емоційно вразлива, тому надзвичайно важливо, щоб її не засмучували та не нервували інші люди.

Негативні емоції провокують стрес, а це може негативно вплинути на здоров’я майбутньої дитини, адже, коли мама хвилюється, дитина відчуває емоційний стан дуже добре.

Відмовляти вагітній у будь-чому означає свідомо примножувати шкоду. Для господарів завжди матеріальною шкодою було те, що могло зіпсувати врожай, зокрема миші.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, які народні прикмети дозволять дізнатися стать майбутньої дитини. Для цього не потрібно навіть іти на УЗД.