Прикмети для вагітних: як дізнатися, хто народиться - хлопчик чи дівчинка

Езотерика та астрологія
509
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото вагітна жінка
Фото: 5.ua

Багато народних прикмет на визначення статі майбутнього малюка опираються на спостережливість

Сучасні методи діагностики дозволяють визначити стать дитини з точністю практично до 100%. Проте багато майбутніх батьків не прагнуть знати стать до народження або розкривають таємницю на спеціальних вечірках, де дізнаються хто у них буде: дівчинка чи хлопчик.

Батьки, які прагнуть дізнатися стать малюка можуть скористатися народними прикметами. Багато ознак ґрунтуються на спостереженні за харчовими звичками, зовнішності, стану живота та здоров’ї, розповідає nur.kz.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як дізнатися стать дитини за народними прикметами

  • Потяг до солоної, гострої їжі, м’ясу чи риби у подвійному розмірі дає натяки на народження дитини чоловічої статі. Ранній токсикоз, бажання солодкого - на появу дівчинки.

  • Якщо на животі проявляється темна вертикальна смуга через весь живіт та темні ореоли сосків - до хлопчика. Смуга, яка розташована нижче пупка та пігментні плями на животі - дівчинка.

  • Мами майбутніх дівчаток страждають від перегріву та жару, а хлопчиків - оволосіння в тих місцях, де раніше не було рослинності, часті головні болі, набряки, судоми та ноги, що мерзнуть.

  • Якщо живіт високо розташований і круглий - у кіндер-сюрпризі дівчинка. А низько розташований і гострий живіт - хлопчик.

  • Жінка, яка виношує хлопчика, частіше прокидається у позитивному настрої та значно легше, ніж та, яка матиме дівчинку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про найпопулярніші імена для хлопчиків та дівчаток, якими називатимуть у 2024 році. Зауважте собі, адже можливо у переліку є ваше улюблене ім’я.