Чому борги слід віддавати дрібними грошима: пожалкуєте, що не знали цього раніше

Езотерика та астрологія
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Як віддавати борги, щоб не поверталися - народні прикмети
Як правильно віддавати борги. Фото: УНІАН

Народні прикмети говорять, що це - найправильніше рішення

Є на світі люди, які дуже люблять позичати гроші (і зазвичай віддавати їх вони не дуже поспішають 🙄). Однак ми впевнені, що ви — з тих, кому це зовсім не до вподоби і для кого зайняти трохи грошей — вимушений крок через непрості життєві обставини або появу на горизонті дуже вигідної пропозиції 😌

Сьогодні разом з pixelinform розкажемо вам, чому позичені кошти варто віддавати дрібними купюрами. З чим пов’язаний цей давній народний забобон і що означають дрібні гроші у цьому випадку — дізнавайтеся далі!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Чому гроші треба віддавати дрібними купюрами?

Щоб не розоритися і незабаром знову не бігти позичати певну суму, краще віддавати борги дрібними купюрами. секрет простий: гроші несуть певну енергетику і якщо ви будете віддавати купюри великого номіналу, то показуватимете Всесвіту, що прощаєтесь зі своїм багатством. А от якщо від вас “втечуть” дрібні купюри, які володіють менш “помітною” енергетикою, фінансові справи не підуть на дно.

До речі, позичати гроші теж краще дрібними купюрами. Так говорять народні прикмети — досвід предків.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також радимо дізнатися, яку купюру не можна позичати нікому. Вона — ваш ключ до багатства, тому будьте пильні, коли наступного разу витрачатимете готівку.