Ритуали вдячності: 4 кроки до очищення енергії

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Що може змінити почуття вдячності
Як правильно дякувати, фото: GingerQuip

Езотерики підказали, як потрібно дякувати, аби розблокувати енергетичні канали

Здавна люди знали, що успіх, любов і достаток будуть притягуватися до тих, хто не тримає зла на інших, живе з любов’ю в серці та вдячний за те, що має. Раніше ми писали, чому потрібно віддавати борги дрібними грошима, а тепер розкажемо, як очистити свою енергію, щиро дякуючи іншим.

Езотерики підказали, як легко привчити себе до почуття вдячності. Такий емоційний стан розблоковує енергетичні вузли та навіть може зняти кармічні уроки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Ведіть щоденник вдячності. Записуйте туди мінімум 5 “дякую” за те, що ви отримали упродовж дня. Наприклад: “Я дякую Всевишньому за те, що легко доїхала на роботу”, “ Я дякую Всевишньому за те, що мене пригостили смачною кавою”.

Медитація вдячності. Щоранку, коли прокидаєтеся, сядьте у зручну позу і сконцентруйтеся на почутті вдячності. Транслюйте емоції щирої подяки у Всесвіт за все, що ви маєте.

Дякуйте людям вголос. Називайте моменти, за які ви вдячні.

Благодійність. Почуття щирої подяки завжди народжує бажання допомагати іншим. І це світле бажання не несе за собою жодної думки про те, що хтось щось винен у відповідь.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, як відчути присутність ангела-охоронця. Езотерики розповіли ознаки, за якими можна зрозуміти, що він — поруч.