"Ілон Маск розорить США, але Україні не зашкодить", — екстрасенс розповіла про найближче майбутнє

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Яна Пасинкова розповіла, що чекати Україні
Екстрасенс розповіла про найближче майбутнє України, фотоколаж: Хочу

Екстрасенс зробила розклад на Таро і розповіла про найближче майбутнє для України

Віщуни продовжують розповідати про свої видіння та гадання, які стосуються подій в Україні. На чергові питання по війну та США дала відповідь одна з переможниць “Битви екстрасенсів”. Раніше ми публікували китайський гороскоп на кінець літа, а тепер розкажемо, як вплине політика інших країн на війну в Україні, і що чекати найближчими днями.

Переможниця “Битви екстрасенсів” Яна Пасинкова зробила розклад Таро і дала відповідь на низку важливих для українців запитань. Одним із такий було питання про ймовірну високу посаду Ілона Маска, якщо на виборах США виграє Дональд Трамп.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Зі слів екстрасенса, Маск не матиме негативного впливу на Україну. На посаді він буде розв'язувати свої питання і активно використовуватиме державні кошти для власних ідей. Також Пасинкова зазначила, що американський мільярдер допомагатиме своїм громадянам лише заради слави.

Як політик для штатів Ілон Маск спустить абсолютно всі держкошти на свої якісь безумні ідеї… У першу чергу він буде займатися своїм іміджем: іміджем людини, яка допомагає, яка дає воду в Африці, яка роздає бідним гроші, гречку і теплі устілки взимку… Він буде це робити не тому, що він добра і щира людина, а тому, що йому потрібен буде імідж такої людини. А далі він всіх “пригріє” і покаже себе,
— розповіла Яна Пасинкова.

Додала, що на Україну його ймовірна поява у владі США матиме хороший вплив. Це буде той час, коли Маск буде “добрий дядечко”.

Раніше ми публікували видіння хіроманта і астролога Володимира Бадіяна щодо подій в Україні. Езотерик розповів, які території Україна зможе повернути, і що чекати людям.