Мольфарка розповіла про п’ятницю, 13: чим особлива сакральна дата, яку не варто боятися

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Мольфарка розповіла про п’ятницю, 13
Мольфарка розповіла про особливості п'ятниці 13 числа, фото: magdalena.net.ua

Відома українська мольфарка розповіла про особливості п'ятниці 13 числа

Здавна люди вірять у те, що 13 число приносить нещастя. Водночас багато екстрасенсів і тарологів переконані у зворотному. Раніше ми писали, яким буде завершення війни за прогнозом Таро, а тепер розкажемо, чим буде особлива п’ятниця, 13 вересня.

Чому українці зазвичай очікують негараздів у п’ятницю, 13, розповіла карпатська мольфарка Магдалена Мочіовські, пише УНІАН. Зі слів езотерика, саме в цей день у свій час були страчені тамплієри. Ця траурна дата запам’яталася людям надовго, тому досі, від пращурів, усі вважають п’ятницю, 13, страшним днем.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Водночас це число зовсім не погане. Якщо ви давно хотіли щось купити, саме 13 числа в цей день тижня це зробити найкраще. А ще не можна цю дату асоціювати із негативом, адже день дійсно містичний, і віддзеркалює всі думки.

Першим ділом не можна п'ятницю 13-го матеріалізувати і програмувати в будь-який негатив… І залежно від того, як ти до того числа віднесешся, яке ти повідомлення робиш всесвіту, те отримаєш назад. А чому всі отримують лише негативне, — тому що вони вже так до цього відносяться. Але загалом ніхто не випробовував другий бік медалі, ніхто не випробовував віднестися до п'ятниці 13-го як до Фортуни,
— акцентувала Магдалена Мочіовські.

Раніше ми писали, які знаки Зодіаку скоро розбагатіють. Езотерики розповіли, для кого китайський гороскоп обіцяє поповнення у гаманцях.