Чудотворна молитва за воїнів ЗСУ, які зараз на війні (ВІДЕО)

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Чудотворна молитва за воїнів, які зараз на війні
Молитва за тих, хто на фронті, фото: AndPan614

Ця молитва робить дива, захищає та дарує сили

Тисячі українців пішли захищати рідну землю, коли почалася війна. Військовим ЗСУ допомагають не лише іноземні партнери, спонсори та волонтери, а і природні явища. На ворогів нападають бджоли, у мотори літаків влітають птахи, виводячи техніку агресора з ладу. Такі дива роблять Вищі Сили. Раніше ми писали, як молитися за полонених, а тепер поділимося сильною молитвою за тих, хто на війні.

Запаліть свічку та щиро помоліться. Діліться цією молитвою з усіма, чиї рідні та знайомі захищають Україну на фронті. Господь завжди чує щиру молитву, яку говорить добре серце.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Молитва — українською:

Врятуй, Боже. Збережи, Боже. Ти призначив мені на допомогу трьох Янголів, трьох Архангелів, відданих захисників. І наказав Ти їм мене оберігати, нікому в образу не давати, від будь-якої напасті берегти, щастя моє стерегти. Так почуйте мене, Янголи, мої Архангели, про допомогу вашу молю, з бідою розібратися хочу.

Поставте захисний паркан від землі до самих небес, за який ніхто не зможе зайти. Перестати боятися хочу всякого люта, язиків дурних, очей злих, розмов поганих, хвороб насuльників людей злих і всього дuявoльського, що є на землі. Я знаю, за вашою спиною — як за міцною стіною. Врятуйте і збережіть раба Божого (ім’я), Янголи. Оберігайте її/його/мене з ранку до ночі. В ім’я Отця, і Сина, і Святого Духа. Амінь.

Раніше ми писали, як молитися на вервиці. Для вас — слова сильної молитви до Святого Духа. Ця молитва захищає у найскладніших ситуаціях.