Сильні молитви за тих, хто у полоні

Езотерика та астрологія
1 292
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

З початком повномасштабного вторгнення сотні чоловіків пішли на фронт захищати свою країну від рашистів. Жінки залишилися вдома із дітьми, і найсильнішим способом оберегти своїх коханих від загибелі стала молитва. Для вас — найсильніші молитви за тих, хто перебуває у полоні.

Кожна молитва має колосальну силу, адже кожну мить Всевишній чує, про що болить серце. Головне для молитви — це віра, щирість, прощення та любляче серце.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Сильні молитви за тих, хто у полоні - фото №1

Молитви за полонених:

Дякуємо Тобі, Ісусе, за збережені життя нашим воїнам і молимо Тебе про їх шлях з полону додому. Домовленості на високих рівнях погано працюють, але Найвищий Рівень — це Ти, Триєдиний! Почуй благання мами, тата, дружин і дітей, які щомиті молять Тебе про визволення з полону їх рідних. Вони сподіваються на чудо від Тебе, Всесильний наш Ісусе!

Воїнам нашим, що в полоні, щохвилини давай незламності духу, здоров’я, води і їжі. Дай їм особливе відчуття, що Ти, як Добрий Пастир, присутній з ними “в долині смертної темряви” і виведеш їх звідти. Ти обіцяв, зо все буде по вірі нашій, і я знаю, що Ти, Син Божий, завжди виконуєш обіцянки! Ми віримо в Тебе і Твої чудеса, визнаємо Тебе Сином Отця Небесного! Поверни будь ласка з полону (ім'я) заради тих, хто його любить і чекає.

Невпинно просимо Тебе, Ісусе, про Перемогу, яку Ти маєш для нас у Своїй Руці.
Дякуємо, що Ти з нашими Збройними Силами України! Залишайся біля них щосекунди! В ім'я Отця, Сина і Святого Духа. Амінь.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Сильні молитви за тих, хто у полоні - фото №2

Отче, взиваю до Тебе та молюся за наших військових, що перебувають у неволі. Даруй їм мужності та віри, щоб витримати на чужині. Сповни їх надією на свободу. Даруй їм впевненість у тому, що Ти ніколи їх не залишиш.

Господи, молимось Тобі, очисти їхні думки від будь-якого занепокоєння або тривоги, щоб вони могли зі спокоєм прямувати до свободи. Дай сили і витривалості їхнім сім’ям та родинам, котрі з нетерпіння очікують на повернення своїх рідних, що сьогодні є у чужому полоні. Спрямуй наші зусилля, щоб здобути волю для цих відважних синів і дочок нашого українського народу. Господи, поверни полонених живими до їхніх рідних і коханих. Амінь.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Сильні молитви за тих, хто у полоні - фото №3

Раніше ми писали слова подяки героям ЗСУ, які захищають Україну від рашистів. Для вас — низький уклін і душевні, мотивуючі слова підтримки.

Фото: Pinterest