Сонячне затемнення 2 жовтня: що принесе, що забере, і як його пережити

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Що принесе сонячне затемнення 2 жовтня
Сонячне затемнення 2 жовтня - чим особливе, фото створене ШІ для Хочу

Езотерики розповіли, чим особливе сонячне затемнення у жовтні

Жовтень запам'ятається для більшості знаків Зодіаку надовго. Із 2 числа усе минуле відійде назавжди, а хто його не відпустив — отримає новий, складний кармічний урок, і все одно втратить те, над чим плакав. Розпочнеться нова ера, новий енергетичний сезон. І старт для нього дасть Сонячне затемнення.

Саме 2 жовтня Місяць пройде між Землею та Сонцем і на певний час закриє його. Із Землі буде видно гарне сонячне кільце. Наші пращури вірили в те, що затемнення приносить нові катаклізми, природні стихії та війну. Це не завжди здійснюється, але енергетика затемнення настільки потужна, що впливає на кожен знак Зодіаку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Головне завдання сонячного затемнення — поставити крапку над минулим. І не важливо, чи встигли ви з ним психологічно попрощатися, чи ні. Сонячне затемнення 2 жовтня несе новий початок усього: це шанс для кожної людини почати життя з чистого листа.

Аби цей початок був щасливим та успішним, необхідно активувати жіночу енергію. Жовтень — це місяць народження Терезів, які мають планету-покровителя — Венеру. Попрацюйте над своїми жіночими енергіями та відновіть внутрішню гармонію. Затемнення принесе найбільше щастя саме Терезам. Після них “білу смугу” життя відчують Тельці, Водолії та Близнюки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, які знаки Зодіаку мають надприродні здібності. Езотерики розповіли, хто народжується із сильною інтуїцією та вмінням читати думки, зцілювати і бачити віщі сни.