“Чорна смуга” життя настане у жовтні для 2 знаків Зодіаку

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

“Чорна смуга” життя настане у жовтні для цих знаків Зодіаку
Цим знакам Зодіаку не пощастить у жовтні, фото створене ШІ для Хочу

Езотерики розповіли, кому не пощастить

У жовтні чимало людей будуть заново проходити кармічні уроки, пов’язані із минулим досвідом. Це торкнеться всіх, хто не встиг поставити крапки над “і” до 2 жовтня. Ми уже писали, які знаки Зодіаку скоро розбагатіють, а тепер розкажемо, кому доведеться неабияк змінити світогляд і стиль життя.

Деяким людям доведеться знову пережити зраду, комусь — фінансові проблеми, комусь — втрату роботи. Усе це — не біди і не життєві провали, а прості кармічні уроки, які допоможуть вирости й вийти на новий енергетичний рівень.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Риби

Ваш кармічний урок буде пов’язаний із коханням та фінансами. Ви зустрінете людину, з якою нарешті зможете пов’язати своє життя. Але у найбільш непередбачуваний момент доля “скопіює” вам той сценарій, який ви зробили у минулих стосунках. Ваше завдання — відчути усе, що відчувала біля вас ваша половинка, і зробити правильні висновки.

Діва

Цей місяць примусить вас повірити у свої сили і стати впевненим у собі. Якщо ви не зумієте відчути це самостійно, доля заведе у таку ситуацію, коли у вас не буде іншого вибору, як підняти голову і показати всім, що ви — самодостатня особистість. Ваша місія — вести за собою людей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, яким знакам Зодіаку зараз потрібно доробити те, що почали, і ні в якому разі не відступати, якщо вирішили відкрити власну справу. Езотерики розповіли, хто стоїть за крок до перемоги та здійснення мрії.