Ці знаки Зодіаку — найкращі матусі: знайдіть себе у списку

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Краща мама за знаком Зодіаку
Найкраща мама по гороскопу, фото створене ШІ для Хочу

Ось хто є найкращою мамою по гороскопу

Езотерики розповіли, які знаки Зодіаку народжені для великої, щасливої сім’ї. Із цих жінок виходять найтурботливіші матусі, за що доля може їх нагородити кількома дітками. Раніше ми писали, який знак Зодіаку завжди думає про помсту, а тепер розкажемо, хто вона — найкраща мама по гороскопу.

Попри різні сучасні вподобання і течії, що торкають сім’ї та особистого життя, більшість жінок мріють стати мамами. Та чи всі мають до цього хист, інстинкти і можливості? Езотерики розповіли, кому дано бути матусею — від природи.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Терези

Із Терезів виходять найкращі мами, тому що це єдиний знак Зодіаку, який своєю сутністю є з неживої природи. Жінка Терези любить себе, самодостатня, творча, вміє розставити особисті кордони. А це — чудовий приклад для щасливого і різнобічного розвитку дитини. Мама Терези ніколи не “зачавить” дитину своєю любов’ю та контролем.

Близнюки

Ці жінки впораються не тільки з 3 дітьми, а й з цілою групою. Вони знають, що робити з малечею, на інтуїтивному рівні. Із них виходять чудові матусі, які дарують впевненість у собі, любов, ніжність і піклування. Мами Близнюки — це приклад терплячої та улюбленої матусі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, яким знакам Зодіаку буде щастити в жовтні. Езотерики розповіли, у кого почнеться “біла смуга” життя.