Молитва під час обстрілів та ракетних атак: Богоматір відвертає стріли

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Чудотворна молитва під час ворожих атак
Молитва при обстрілах, фотоколаж: Хочу

Ця молитва захистить, коли вороги атакують ракетами, дронами та іншою зброєю

Якщо ви знаходитеся у небезпечній ситуації, попросіть захисту у Богородиці. Здавна ці молитви робили дива, і виводили людей живими та неушкодженими прямо з під обстрілів. Головне — ваша щира віра в Бога. Раніше ми писали, яка молитва здійснює найзаповітніші бажання, а тепер поділимося молитвою, яку потрібно читати під час ворожих атак.

Діліться цією молитвою з усіма, хто може потрапити під ворожі кулі та ракети. Наші пращури молилися нею, аби відвернути небезпеку, і в кожного траплялися дива. Нехай Пречиста Діва Марія захищає вас і всю Україну.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Молитва — українською:

Радуйся, Пресвята Царице, Мати Милосердя, наше життя, наша любове, наша Заступнице і наша надіє! До Тебе прибігаємо ми всі Твої діти ввесь народ український. До Тебе возносимо наші зітхання, стогони й ридання. Зверни на нас, найласкавіша Заступнице, Твої милосердні очі. Покажи нам Твою велику милість, як наша Мати Небесна і Матір Ісуса, що вислуховує всі Твої благання і захисти Україну і народ від ворожої навали.

Як колись, Ти, о милосердна, о любляча, о найсолодша Діво Маріє, явившись у небі та ставши на хресті храму Почаївського, за молитвами Святого Іова, відвернула нападників вертаючи стріли ворожі на них самих і тим напад ворожий перетворила на втечу та святу обитель і ввесь народ врятувала! Так і тепер, о всемилостива Матінко Божа, відверни всі кулі та ракети ворожі від усіх міст та сіл всієї України нашої, звернувши зброю ворогів наших на них самих, а напад їх на втечу і поразку переміни.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Молися за нас, о Пресвята Божа Мати, щоб Милосердний Господь дарував перемогу Українському війську і мир Україні нашій та всьому Божому світові. Щоб у благочесті живучи і в мирі перебуваючи приносили подяку Тобі, Пресвята Богородице, і прославу Богу і Спасителю нашому Отцю, Сину і Святому Духові нині і повсякчас і на віки віків.
Амінь.

Раніше ми писали, як молитися перед іконою “Скоропослушниця”. Для вас — слова найсильнішої молитви українською, яка робить дива.