Завжди розлучаються: ці знаки Зодіаку не вміють берегти сімю

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Ці знаки Зодіаку постійно розлучаються
Ці знаки Зодіаку завжди розлучаються, фото створене ШІ для Хочу

Ці знаки Зодіаку найчастіше розлучаються: знайдіть себе у списку

У кожної людини своя зона комфорту. Хтось любить досягати кар’єрного зросту, хтось — жити в подорожах, а хтось прагне до сімейного затишку. Раніше ми писали, які астрономічні події жовтня можна буде побачити в небі України, а тепер розкажемо, які знаки Зодіаку не створені для сім’ї.

Ці люди завжди прагнуть самотності. Їм не комфортно ділити з кимось ані ліжко, ані кухню, ані свої затишні вечори. Езотерики назвали знаки Зодіаку, які найчастіше розлучаються.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Риби

Риби — романтичні натури, проте навіть у шлюбі вони продовжують жити у своїх мріях та ілюзіях. Усі плани, проєкти й ініціативи Риб доводиться реалізовувати їхній половинці. Коли ж ця людина починає пояснювати, що далі Риби повинні щось робити самостійно, то автоматично переходить у стан “ворога”, потрапляючи в чорний список.

Водолій

Водолії не вміють поважати особисті кордони інших, вислуховувати й чути інші думки та бачення, спокійно реагувати на чиїсь невдачі. Такий запальний характер — не вади виховання, а їхня енергія, яка циркулює у зворотному напрямку. Це не лише руйнує сім’ю, а й блокує енергетичні портали фінансів.

Лев

Леви самодостатні й занадто впевнені у собі. Часто така поведінка “давить” самооцінку інших, тому що Лев може легко публічно знецінити особистість. Це призводить до сварок, розбитих сердець і розлучення. Біля Лева може бути лише та людина, яка вміє розставляти особисті кордони.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, як вплине зустріч Венери та Місяця на різні знаки Зодіаку. Езотерики розповіли, хто зустріне своє кохання, а хто зіграє весілля.