Восени зацвіли каштани: ось що говорять народні прикмети

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Восени розквітли каштани - до чого це
До чого восени квітнуть каштани, фото: manfredrichter

Ось у що вірили наші пращури, коли восени квітнули каштани

Наші пращури знали, що погоду та інші природні явища можна частково передбачити, спостерігаючи за природою. Наприклад, перелітні птахи можуть повернутися раніше звичайного часу, а дерева зацвісти не в сезон. Раніше ми писали, що означає, коли восени квітне бузок, а тепер розкажемо, що чекати від розквітлих каштанів.

Якщо у жовтні розквітли каштани, це хороший знак. Природа сигналізує про переродження та успіх посеред негараздів. Якщо на людей напала пандемія, то вона скоро відступить і ніколи не повернеться.

Related video
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Існують і інші прикмети щодо каштанових “свічок”. Вважалося, що саме “свіча” каштана є уособленням сліз та поминання людей, які загинули. Якщо іде війна, то скоро буде її завершення, але воно не сподобається половині населення. Саме тому каштани і дають людям квітучу “свічку”, аби ті зрозуміли, що життя людини — найважливіша цінність, і більше трагедій не потрібно.

А ще існує прикмета, що каштанове цвітіння восени попереджає про затяжну осінь. Аби мати гарний настрій та не втратити енергію, ресурс і мотивацію, більше гуляйте просто неба, навіть якщо ллє дощ. Езотерики вважають, що дощ очищує ауру й активує чакри.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, як не втратити сили та мати успіх у різних сферах життя. Езотерики підказали, як легко і швидко притягнути благодать. Для вас — добірка сильних афірмацій на всі випадки життя.