Чи купили б ви цей автомобіль знову? 10 авто, якими власники задоволені на 100% (СПИСОК)

Гаджети та авто
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Плануючи купівлю нового автомобіля, люди звертають увагу на різні речі. Вони хочуть придбати новішу модель, змінити колір, який не так брудниться , збільшити місткість чи кількість людей, які буде вміщати авто, та придбати авто з більш потужною комплектацією.

Проте є  моделі, власники яких не змінять їх ні за що, а заміна відбудеться лише на рівноцінну, але таку ж, модель.Максимальною зміною буде певно, лише колір. Перелік таких автомобілів, надає finance.ua .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Портал HotCars назвав 10 автомобілів , які так сподобалися власникам, що вони неодмінно придбали б їх знову. Про них і розповідаємо далі.

Так, за словами експертів, Chevrolet Corvette — один з найкращих автомобілів з найвищим індексом задоволеності власників. Так, з’ясувалося, що 94% власників Chevrolet Corvette купили його знову.

Друге місце, у цьому списку, займає Porsche 911 . За даними Consumer Reports, 90% власників цього німецького бренду знову повторили б покупку саме цієї моделі.

На третьому місці стоїть перевірена  та оцінена багатьма власниками Rivian R1T — цю модель знову купили б 88% опитаних респондентів з-поміж автомобілістів, які нею володіють (на фото внизу).

Чи купили б ви цей автомобіль знову? 10 авто, якими власники задоволені на 100% (СПИСОК) - фото №1

ТОП -10 КРАЩИХ МАШИН МИНУЛОГО РОКУ

  1. Chevrolet Corvette - 94%

  2. Porsche 911 - 90%

  3. Rivian R1T - 88%

  4. Ford Maverick Hybrid - 88%

  5. Hyundai Ioniq 5 - 88%

  6. Polestar 2 - 88%

  7. Subaru BRZ - 86%

  8. Toyota 86%

  9. Kia Telluride - 87%

  10. Mazda MX-5 Miata - 86%/

Чи купили б ви цей автомобіль знову? 10 авто, якими задоволені власники - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Серед українців, минулого року, перше місце посіла Toyota RAV4. Вона приваблює містким салоном, плавністю ходу та простим керуванням. Друге місце займає Renault Duster, а зачиняє трійку Kia Sportage (на фото зверху). Звичайно, міняти авто щороку немає потреби, але змінювати щорічно певні речі у машині необхідно, щоб вона завжди була на ходу .