Про це має знати кожен! 5 правил, які допоможуть захистити телефон у морози

Гаджети та авто
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Ми вже розповідали, чому не можна протирати екран телефону одягом. А в цьому матеріалі розкажемо вам, як користуватися цим гаджетом, коли на вулиці мороз.

Вважаєте, що низькі температури не впливають на мобільний телефон? Це не так. Морози можуть серйозно пошкодити смартфон, спричиняючи негативні наслідки, такі як швидке падіння рівня заряду акумулятора, уповільнення роботи гаджета та проблеми із сенсорним екраном. Тому взимку власникам мобільних телефонів слід бути особливо обережними та дотримуватися п'яти важливих правил, якими поділилися на порталі pixelinform.com.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

1. Необхідно вчасно заряджати смартфон. Низькі температури призводять до прискореної розрядки акумулятора, тож попіклуйтеся взимку про цей момент. У холодну пору року краще виходити на вулицю із повністю зарядженим смартфоном, щоб він не розрядився в неочікуваний момент. Також використовувати пауербанк.

2. Потрібно носити смартфон у внутрішній кишені куртки. Це сприятиме кращому захисту від низьких температур.

3. Варто використовувати чохол для захисту мобільника від морозу. Це зменшить ризик швидкого розрядження акумулятора та уповільнення роботи гаджета.

4. Не залишайте мобільний телефон на морозі, особливо в автомобілі або на відкритому повітрі. Якщо така необхідність виникає, рекомендується перед цим відключити мобільник.

5. Під час використання смартфона на відкритому повітрі взимку, вимкніть "важкі" програми, які працюють на тлі, наприклад, інтернет-браузера з великою кількістю вкладок. Це допоможе утримати оптимальну температуру мобільного телефону та підвищить його ефективність.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Збираєтесь купувати новий телефон? Названо 5 ознак, на які ви маєте звернути увагу насамперед.