Найближчим часом Google масштабно оновить Chrome: що чекати українцям

Гаджети та авто
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Якісне оновлення браузера - це запорука безпеки даних , які зберігаються у надрах вашого гаджета. Google вже найближчим часом планує запуск кількох оновлень свого безплатного браузера Chrome для комп'ютера.

Оновлення мають на меті кілька основних питань. Але основною метою лишається  проактивна перевірка безпеки, розповідає rbc.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Найближчим часом Google масштабно оновить Chrome: що чекати українцям - фото №1

Безпека понад усе

Після оновлень Chrome Safety Check на настільному комп'ютері працюватиме у фоновому режимі та буде надсилати проактивні сповіщення, якщо виявиться, що пароль браузера зламаний, або при спробі встановити розширення  зловмисного програмного забезпечення.

Дозволи

Автоматично скасовуватиметься дозвіл перевіркою безпеки Chrome, який був наданий давно і довго не використовувався. У такому випадку це гарантія, що сайт не отримає доступ до мікрофона і вашого місцеперебування.

Також перевірка безпеки запитуватиме, чи бажаєте ви вимкнути сповіщення з сайту, яким практично не користуєтеся.

Пам'ять

Важливим оновленням стане режим заощадження пам'яті Chrome. При спробі навести курсор на вкладку відображуватиметься значно більше інформації. Також можна буде вказувати і обирати сайти, які не будуть переходити у сплячий режим. Ще одним цікавим оновленням буде можливість зберігати групи вкладок і синхронізувати їх з іншими настільними пристроями, щоб продовжити роботу з того місця, де ви зупинилися.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зараз люди не уявляють життя без гаджетів і воліють бути у курсі інформації та новин. Уявіть, як би змінилося ваше життя, якщо у якийсь момент щезне інтернет ? Напевно це суттєво змінить світ і сфери нашого життя.