Перестали працювати бездротові навушники? Можливо, ви робите цих 5 шкідливих речей

Гаджети та авто
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Ми, мабуть, розповіли все і навіть більше про те, як правильно користуватися телефоном, щоб він довго працював і не ламався. Однак про навушники говорили не часто. У цьому матеріалі пропонуємо вам дізнатися про 5 помилок, які шкодять цьому популярному пристрою.

Для продовження терміну служби навушників необхідно дотримуватися певних правил експлуатації. Наприклад, якщо в навушниках встановлено літієвий акумулятор, їх не рекомендується довго залишати без використання. Бажано заряджати їх хоча б раз на кілька тижнів до рівня заряду 85%.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Звернімо увагу й інші звички, пов'язані з експлуатацією навушників. Ось 5 найчастіших помилок, які просто "знищують" їх:

  • Ви заряджаєте навушники неперевіреними адаптерами. Використовуйте лише офіційні адаптери для вашого пристрою.

  • Ви неправильно вимикаєте навушники. Якщо ви просто кладете їх у кейс, це ще нічого не означає. Краще відключити навушники від телефону вручну, а не чекати поки вони самостійно відключаться.

  • Ви використовуєте сторонні додатки. Якщо ви підключатимете навушники через неофіційні програми, це може негативно вплинути на їхню роботу.

  • Ви залишаєте навушники без нагляду. Їх легко втратити, тому спочатку сховайте їх у кейс і завжди носіть з собою.

  • Ви забуваєте про чохол. Використовуйте чохол для навушників, щоб запобігти забрудненню та зберегти їх у чистоті довше.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтеся, чому не можна залишати зарядку в розетці. Ця звичка може призвести до серйозних проблем.