Легше перенесете дорогу і не втомитеся: 5 порад для водіїв, які постійно за кермом

Гаджети та авто
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Поради для водіїїі
Поради для довгого шляху. Фото: advokatveurope

Поради для водіїв, які змушенні довго перебувати у дорозі

Довга дорога може бути надзвичайно виснажливою. Потрібно бути дуже уважним, намагатися не заснути та передбачити для себе місце для ночівлі. Кілька порад допоможуть полегшити багатогодинне перебування за кермом.

Досвідчені водії далекобійники володіють власними трюками для покращення водіння, адже їм доводиться проводити у машині більшу частину свого життя. Як зробити, щоб довга дорога не була такою важкою, розповідає americatruckdriving.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Використовуйте воду для охолодження керма. Чорний колір сильно нагрівається у спеку і довго тримати руки на кермі буває важко. Змочуйте тканину водою і періодично прикладайте до керма.

Перерви. Намагайтеся робити перерви у час пік та під час сходу і заходу сонця, адже коли сонце потрапляє в очі, це стає причиною багатьох нещасних випадків на дорозі.

Перекуси. Іноді відсутня можливість якісно пообідати, тому потрібно завжди тримати під рукою горішки, батончики чи насіння, щоб вгамувати голод.

Спорт . У водіїв немає часу займатися повноцінними фізичними навантаженнями. Тому варто запланувати собі щоденні вправи під час перерви на присідання, віджимання та зарядку.

Сидіть правильно. Водії вантажівок сидять протягом тривалого часу кожного дня, а це потенційно може призвести до болю в спині та плечах. Варто сформувати собі звичку сидіти з правильною поставою, щоб уникнути хронічного болю в спині.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як знайти місце для ночівлі вночі. Адже, коли ви за кермом, досить важко визначити безпечну стоянку.