Поверніть кермо і відкрийте вікна: 3 важливі поради водіям для спекотного дня

Гаджети та авто
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Способи охолодження в авто у спеку
Поради від спеки за кермом. Фото: uzr.com.ua

Як не страждати від спеки за кермом, знають досвідчені водії

Влітку спека може дошкуляти водіям за кермом. Особливо, якщо доводиться довгий час проводити у дорозі. Тому автомобілісти шукають ефективні способи порятунку від спеки та охолодження автомобіля.

Звичайно, якщо немає гострої потреби їхати, то можна перечекати спекотний день у приміщенні з кондиціонером. Але кілька порад дозволять не потерпати від сонця при кермуванні авто, радить cocogen.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відкрийте вікна правильно. Якщо у вас немає в авто кондиціонера, спробуйте опустити вікна біля водія та пасажирського сидіння, а вікна ззаду тримайте закритими. Так ви створите сильний вітерець у салоні. Лише робіть так з обережністю, коли їдете у місті, адже можна напустити багато пилу.

Поверніть кермо на 180 градусів у спекотний день. Коли ви залишаєте авто на довгий час стояти на сонці, поверніть кермо на 180 градусів, коли паркуєте його. Таким чином, коли ви повернетеся і будете готові рушати, верхня частина керма не буде дуже гарячою.

Вентилятор. Вентилятор для авто - це мобільний пристрій, який швидко подарує свіжість у салоні. Це допоможе створити оптимальний мікроклімат в авто та запобігатиме потраплянню пилу і бруду в салон машини.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про 5 кроків для ідеальної чистоти автомобіля. Це врятує ситуацію, якщо часу на автомийку немає.