Кілька рухів - і в дорогу: як правильно прибирати в авто

Гаджети та авто
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото жінка за кермом
Фото:konkurent.ua

Що необхідно періодично прибирати в машині

Автомобіль давно перетворився на важливу необхідність. Особливо гостро питання машини розглядається, якщо людина проживає за межами міста. Тому потрібно ретельно перевіряти справність та звертати увагу на речі, які можуть знадобитися під час керування.

Напружений рух та плинність життя залишає мало вільного часу. Максимум, що виходить зробити для своєї "крихітки" на колесах - це звозити "даму" на автомийку. Проте періодично потрібно виділяти час та виконувати деякі способи, щоб забезпечити комфортне переміщення на авто, розповідає womenonwheels.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Наведіть чистоту

За тривалий час у салоні збирається багато різноманітного мотлоху: стаканчики з-під кави, серветки, обгортки та інше. Тому потрібно виділити час і ретельно зібрати все сміття з салону та багажника. Пропилотяжити оббивку та освіжити панель. Саме час придбати новий ароматизатор з приємним запахом.

Стереосистема

Якщо ви прихильник поїздки з музикою - саме весною варто придивитися до пари нових динаміків. Так ви насолоджуватиметеся керуванням машини під улюблені звуки музики.

Новий комплект шин

З регулярною періодичністю перевіряйте степінь зносу вашої резини. Додати привабливості і родзинки допоможе пара стильних дисків.

Очищення кондиціонера

За тривалий час з кондиціонера може виходити неприємний запах затхлості та плісняви з вентиляційних отворів. Це викликає неприємні відчуття для водія та пасажирів. 

Фарбування

Можливо ви мрієте про яскравий колір для своєї автівки. Можна перефарбувати її або принаймні підфарбувати деякі місця та вирівняти вм'ятини і сколи.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Після зміни шин відповідно до сезону не забувайте про правила розміщення зимової гуми . Потрібно забезпечити відповідну температуру та освітлення.