Туристичні місця у світі, які не можна буде відвідати у 2024 році: перелік локацій

Відпочинок і подорожі
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Місця у світі, зачинені для туристів у 2024
Туристичні місця, які не можна побачити у 2024 році. Фото: kapital

Туристам на замітку, не усі місця будуть доступні для відвідування у 2024 році

Під час планування відпустки у цьому році, потрібно звернути увагу, що не усі туристичні локації які ви давно мріяли побачити, будуть доступними для відвідування. Серед таких є музеї, галереї, готелі, ресторани, та навіть виноградники.

Експерти представили список туристичних місць, які будуть недоступними для відвідування туристами у 2024 році, пише dip . Тому, на жаль, красивих світлин саме з цих пам’яток поки туристам не бачити.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Франція . У Парижі буде зачинений на грандіозну реконструкцію один із головних у Європі музеїв сучасного мистецтва та промислового дизайну - Центр Жоржа Помпіду. Прогнозовано, що відвідування відновиться у 2030 році. Також собор Паризької Богоматері досі відновлюється.

Данія . У Копенгагені зачиняється один з найкращих ресторанів світу - Noma. Із 2025 року власниками планується запуск нового гастрономічного проєкту.

Німеччина. Берлін. Через реконструкцію, яка триватиме до 2027 року, закрився Пергамський музей, включений до комплексу Музейного острова.

Японія. Токіо. Перший у країні готель 5*, збудований у європейському стилі 1994 року Park Hyatt зачиняється на ремонт до 2025 року. Готель відомий тим, що на його даху, у барі знімалися відомі сцени фільму “Труднощі перекладу”.

Італія . Мілан. Французький мільярдер Бернар Арно, голова LVMH викупив виноградник Леонардо да Вінчі, який був відомою туристичною локацією. На жаль, відомостей, чи колись він відкриється для відвідування, немає.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, яка країна у 2024 році планує обмежити відвідування для туристів. Чому вона прийняла таке рішення, розповідаємо тут.