У таких чергах ви ще не стояли: туристичні локації з найбільшим напливом відвідувачів у світі

Відпочинок і подорожі
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Бажання відвідати пам'ятки архітектури   у поїздці може обернутися суцільним розчаруванням, якщо годинами чекати черги на вхід. Тому при плануванні подорожі варто ознайомитися з місцем, куди вирушаєте, щоб встигнути побачити і відвідати більше, без зайвого очікування.

У світі існує багато місць, які хочеться побачити бодай раз у житті. Чудові краєвиди, неймовірні локації і тисячні черги до планованого об'єкта. Які туристичні місця у світі щорічно збирають найбільші черги, розповідає zakordon.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Туристичний портал hawaiianislands.com проаналізував понад 10 мільйонів відгуків, які залишили користувачі Tripadvisor відповідно до 100 найпопулярніших туристичних локацій по всьому світу, і визначили, до яких місць туристи найчастіше скаржилися на довге очікування.

У таких чергах ви ще не стояли: туристичні локації з найбільшим напливом відвідувачів у світі - фото №1
  1. Відвідуючи Францію ви зіштовхнетеся з лідером у списку - Ейфелевою вежею у Парижі. Це найбажаніша локація для відвідування у списку бажань туристів, але про велетенські черги до неї згадували у рейтингу 4 799 разів. До Лувру також можна простояти годинами.

  2. Друге місце у списку посідає Лондонське око у столиці Великої Британії (4756 згадок). Колесо огляду висотою 443 фути, розташоване на річці Темза. Якщо ви бажаєте забронювати квиток на колесо огляду, то вам надається часовий проміжок, щоб стати в чергу, яка в дні пікового навантаження може тривати довше 45 хвилин.

  3. Третє місце справедливо посідає Колізей в Римі. В рейтингу туристи скаржилися 4 262 разів.

У таких чергах ви ще не стояли: туристичні локації з найбільшим напливом відвідувачів у світі - фото №2

10 локацій у світі з найбільшими чергами

  1. Ейфелева вежа (Франція);

  2. Колесо огляду в Лондоні (Велика Британія);

  3. Колізей (Італія);

  4. Тематичний парк "Леголенд‎" (Велика Британія);

  5. Храм Святого Сімейства (Іспанія);

  6. Емпайр-Стейт-Білдінг (США);

  7. Тематичний парк Alton Towers (Велика Британія);

  8. Парк розваг Siam Park (Іспанія);

  9. Діснейленд (Франція);

  10. Тематичний парк Universal Studios (Сінгапур).

Поради для економії часу для туристів

  1. Дізнавайтеся наперед найбільші пікові години для відвідувань і намагайтеся уникати їх. Така інформація доступна на офіційному веб-сайті та веб-сайтах із оглядами.

  2. Бронюйте місця і вхідні квитки заздалегідь. Онлайн-квиток отриманий електронною поштою, за яким можна потрапити на атракціон через вхід, призначений для власників попередньо заброньованих квитків.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо ви неодмінно прагнете побачити омріяне місце , то підготуйтеся до довгого очікування в чергах. Візьміть з собою їжу, напої, складні стільчики. Бажання побачити туристичний магніт зробить ваше очікування приємнішим.