Який з ліфтів найбезпечніший? Цей тест на логіку змусить вас трохи поламати голову (ФОТО)

Тести
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Головоломки покращують пам'ять і  розвивають логічне мислення. А з цікавою задачею час пролітає миттєво.

Якщо ви допитливі і любите шукати відповіді на питання то вам варто спробувати розгадати цю головоломку. Вона допоможе зберегти розум активним, повідомляє fresherslive .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Задачі з  картинками створені для того, щоб змусити вас думати і використовувати свої здібності і спостережливість для розв'язання проблем. Вони заохочують вас аналізувати надану інформацію та придумати, як розв'язати дане завдання за  допомогою творчого підходу.

Ця головоломка - не є дуже складною, вона  підходить для тих, у кого гострий розум і вміння бачити найдрібніші деталі. То ж вам пропонується вирішити, який з трьох ліфтів є самим безпечним.

Який з ліфтів найбезпечніший? Цей тест на логіку змусить вас трохи поламати голову (ФОТО) - фото №1

Щоб знайти безпечний ліфт, від вас вимагається швидке мислення і гострі аналітичні навички за малий проміжок часу. Щоб досягти успіху, необхідно уважно розглянути деталі на картинці і ввімкнути свою голову і спостережливість.

Розв'язок таких завдань розвиває  інтелект і розширює ваші здібності, та робить ваш розум гнучкішим, що може знадобитися у всіх сферах нашого життя.

Відповідь:

Який з ліфтів найбезпечніший? Цей тест на логіку змусить вас трохи поламати голову (ФОТО) - фото №2

У цій головоломці третій ліфт - найбезпечніший вихід. У третьому ліфті, схоже, є вода і навіть дві акули. На перший погляд - це небезпечно і зразу відлякує. Але не  варто поспішати, адже тут є хитрий трюк.

Коли ви відкриєте треті двері,  вся вода у ліфті на якому намальовані дві акули, виллється. Це означає, що в ліфті не буде ні води, ні акул, і ви зможете безпечно втекти.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

При вирішенні таких головоломок не варто поспішати. Потрібно уважно все обдумувати і передивлятися кілька разів. Це розвиватиме вашу спостережливість і робитиме розум гострим.