Обери новорічну прикрасу і дізнайся, де зустрінеш Новий рік: тест для гарного настрою

Тести
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Вже зовсім скоро люди прикрашатимуть ялинку до свята. Штучна ялинка, справжня, посаджена у горщику чи кілька зв'язаних гілочок без різниці. Будь-яка потребує ошатних прикрас.

Веселий тест пропонує обрати одну з трьох ялинкових іграшок і дізнатися місце, де ти святкуватимеш Новий рік. Можливо тебе чекає подорож у далекі краї, сімейне коло чи вечірка з друзями.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Обери новорічну прикрасу і дізнайся, де зустрінеш Новий рік: тест для гарного настрою - фото №1

Подивися на малюнок і визначся, яка з іграшок подобається тобі найбільше. Якою ти б прикрасив свою зелену красуню.

Обери новорічну прикрасу і дізнайся, де зустрінеш Новий рік: тест для гарного настрою - фото №2

Янгол

1. Янгол вказує на твою доброту, веселий характер, комунікабельність, мудрість і терпіння. Найкраще місце для святкування, у веселій, гамірній компанії сімей з дітьми. Ти завжди знайдеш спільну мову і весь час розважатимеш дітей різними іграми, цікавими квестами і загадками. Наперед продумаєш захопливі вікторини з невеличкими призами і врешті-решт до вашого гурту долучаться і батьки. Свято пройде у постійному русі та супроводжуватиметься веселим сміхом.

Олень

2. Олень - ви працелюбна людина, яка не дає собі жодної слабинки. Найкраще місце для проведення Нового року для вас - це якомога далі від шуму. Ви важко працювали цілий рік і потребуєте відпочинку. Затишний будиночок далеко в горах, або безлюдний пляж на островах найкраще підійдуть для повноцінного відпочинку у це свято. Ви наберетеся сил на наступний рік і наповнитеся спокоєм, щоб завжди тримати себе в рівновазі.

Ялинка

3. Ялинка - це про затишок, дім, сімейне вогнище. У вас все обертається навколо родини і їх добробуту. Ви завжди прикрашаєте ялинку разом, спільно готуєте святковий стіл і вмієте гарно проводити час у колі близьких людей. Найкраще місце для святкування Нового року  - ніч з вашою великою сім'єю. Вам ніколи не буває нудно, адже ви заздалегідь продумуєте кожну дрібницю. Настільні ігри, вікторини, руханки з призами не дають вам нудьгувати. Ви спокійно можете після застілля вийти на вулицю і разом ліпити сніговика чи кататися на санях.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Новий рік чекають і дорослі і дітвора. Це гарна можливість зібратися разом і загадати бажання, яке обов'язково здійсниться у новому році. Прагматична ви людина чи керуєтеся виключно емоціями, усім приємно знаходити під ялинкою бажані подарунки.