Форма манікюру видає ваш характер: що "говорять" про жінку квадратні, овальні або гострі нігті? (ТЕСТ)

Тести
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Ви робите манікюр постійно і форма нігтів не міняється роками. А чи задумувалися ви, що вибір саме цієї форми зовсім не випадковий? Нігті схожі на мигдаль, квадрат чи овал можуть розповісти деталі, про ваш характер  з неймовірною точністю.

На малюнку зображені чотири типи форми нігтів - квадратні, загострені, мигдалеподібні та "м'який квадрат". Вам пропонується обрати саме ту, яка найбільше схожа на вашу і прочитати відповіді нижче, розповідає unian.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Форма манікюру видає ваш характер: що "говорять" про жінку квадратні, овальні або гострі нігті? (ТЕСТ) - фото №1

Квадратна форма

Ви володієте сильним, рішучим характером. Прагнете досконалості у роботі, зовнішньому вигляді, відпочинку і особистому житті. Багато працюєте над втіленням мрій у життя і радієте вашим успіхам. Робите все ефективно і з максимальною віддачею. Свої дії обмірковуєте з усіх боків, добре зважуєте рішення і не дієте імпульсивно.

Гостра форма

Вас не лякають труднощі, ви долаєте їх з посмішкою і креативним підходом. Ваша творчість прагне розвитку, а таланти шукають самовираження. У вас розвинута уява і гарна фантазія. Полюбляєте нові знайомства, подорожі і враження. Рухаєтеся вперед і шукаєте натхнення у всьому.

М'який квадрат

Такий вибір форми вказує на амбітні властивості і прагнення добиватися успіху. Ви надзвичайно комунікабельні, легко ідете на контакт з людьми і просто заводите нових друзів. Вам не складає проблеми влитися у новий колектив і справити гарне враження на оточення.

Мигдалеподібна форма

Ви спокійні, врівноважені, не втрачаєте самоконтроль вас важко розгнівати. Творчі здібності уживаються з вашою врівноваженістю. Ви вмієте віднайти баланс і прислухаєтеся до логіки та інтуїції одночасно. Вас цінують і поважають за здатність розв'язувати конфлікти і давати цінні поради.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Про людину можуть розповісти незначні деталі. На якому плечі носить сумочку чи вибір довжини волосся вказують на прихованні здібності чи риси характеру. Головне, підмічати і розшифровувати їх, щоб дізнатися про себе більше.