Оберіть крила і дізнайтеся, якого захисту вам бракує (ТЕСТ)

Тести
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Цікавий тест підкаже, що вам бракує у житті

Тести допомагають розкрити глибини людської підсвідомості. Головоломки можуть звернути увагу людини на дрібні деталі, на які, зазвичай люди не звертають уваги у звичайному буденному житті.

Простий, але цікавий тест пропонує читачеві зануритися у свою підсвідомість. Потрібно лише кілька хвилин вашого часу та трішки уваги. Хочу! підготувала простий спосіб визначити, якого саме захисту не вистачає вам серед щоденних клопотів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Подивіться на зображення крил та оберіть ті, які подобаються найбільше по кольору, текстурі, пухнастості. А відповідь прочитайте під картинкою.

На фото пухнасті крила різного кольору
Фото створене за допомогою ШІ, Хочу.ua

Крила білого кольору

Ваш вибір вказує на те, що вам не вистачає сімейного затишку і захисту. Ви намагаєтеся створити для родини найкращі умови та виконувати їхні побажання, але натомість не отримуєте розуміння і достатнього піклування. Потрібно проводити більше часу разом. Започаткуйте спільні сімейні традиції, походи, прогулянки. Влаштовуйте несподівані пікніки та намагайтеся більше розмовляти з партнером та дітьми.

Крила рожевого кольору

Ви маєте надійну сім’ю, яка цінує і поважає вас. На роботі поступово досягаєте вершин та процвітаєте. Але вам не вистачає спілкування з друзями. Ви погано знайомитеся з людьми та важко комунікуєте з незнайомцями. Тому для вас важливе значення має знайти вірного друга, який зможе підтримати, вислухати і підставити своє надійне плече у складну хвилину.

Крила золотого кольору

Ви надзвичайно комунікабельні, терплячі, вмієте гарно слухати та давати слушну пораду. Родина обожнює вас за дух авантюризму та спонтанні несподіванки. Але ви відчуваєте, що на роботі вас недооцінюють, часто відкидають ваші креативні ідеї та обходять з підвищенням. Вам необхідно почати зі спільних перерв на каву з колегами та не пропускати робочі корпоративи.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про цікавий тест, який допоможе визначити, яка сторона переважає у вашому характері: біла чи чорна. Така інформація допоможе визначитися зі своїм майбутнім.