Психологічний тест, який покаже, що для вас важливе у стосунках

Тести
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Що ви шукаєте у стосунках
Тест н6а стосунки. Фото: Хочу!

Ваш вибір покаже, що головне у ваших стосунках

Безліч цікавих тестів пропонує дізнатися ваш психологічний портрет за вашим вибором. Це не лише цікаво, а й дуже інформативно, адже ми іноді не говоримо правду навіть собі.

Ми пропонуємо пройти тест, який захоплює своєю простотою та покаже, що ви цінуєте у стосунках з другою половинкою. На це знадобиться дві хвилини вашого часу, але результат відкриє багато таємниць.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Уважно подивіться на картинку і оберіть пару, яка найбільше вам сподобалася. Не поспішайте, можна витратити кілька хвилин і добре роздивитися кожну.

Цікавий тест про стосунки
Тест на стосунки.Фото:Хочу

№1. Ваш вибір демонструє, що від стосунків ви найбільше очікуєте турботу і піклування. Ви належите до тих людей, які вміють віддавати все тепло для іншого, якщо людина вам подобається.

№2. Для вас у стосунках надзвичайно велику роль грає романтична складова. Ви прихильниця сюрпризів та приємних несподіванок і обожнюєте дарувати подарунки. Для вас приємніше отримати квіти, листівки чи смс, ніж коштовний презент, але без почуттів.

№3. Ви нестримний мрійник і витати у хмарах - це ваше постійне проводження часу. У стосунках ви цінуєте надійне плече та людину, яка сміє розв’язувати складні ситуації і проблеми.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми пропонували оптичну ілюзію, яка гарно покаже, як ви спілкуєтеся з людьми. Можливо, відповіді стануть для вас суцільною несподіванкою.