Вибери вінок і дізнайся, які пригоди тебе чекають у Купальську ніч (ТЕСТ)

Тести
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Тест на вінки
Свято Івана Купала. Фото: Хочу!

На свято Івана Купала існує багато веселих традицій

Свято Івана Купала - це одне з найулюбленіших свят української молоді. Адже саме у цю ніч можна цікаво та весело провести час і взяти участь у різноманітних традиційних веселощах.

У це свято проводиться багато обрядів та звичаїв. Стрибають через вогнища, плетуть вінки з пахучих трав та шукають цвіт папороті. Хочу"! пропонує цікавий тест, який підкаже, як саме ви проведете ніч на свято Сонця.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Веселий тест на Купальську ніч
Вінок на Івана Купала. Фото: Хочу!

Якщо ви обрали перший вінок, тоді вам точно буде весело та цікаво. Ви будете брати участь у проведенні обрядів за українськими традиціями, прикрашатимете опудала, плестимете самостійно вінок і пускатимете його на воду, гадатимете і стрибатимете через вогнище.

Другий вінок - значно складніший вибір. Вас приманює легенда про дари світу і магічні властивості квітки папороті, яка цвіте лише раз на рік. Тому ви будете блукати по лісі з ліхтариком у надії відшукати магічну квітку, а якщо це не вдасться - з нетерпінням очікуватимете наступного року.

Третій вибір для людей, які прагматичні та зовсім не вірять у дивовижні речі. Тому на вас очікує тихий спокійний сон і якісний відпочинок у своєму ліжку. Максимум, ви можете споглядати, як інші люди святкують Івана Купала через екран свого смартфона чи ноутбуку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми пропонували пройти тест, який визначить, скільки років вам насправді. Адже часто психологічний вік не збігається з цифрами у паспорті.