Скільки років вам насправді? Цікавий психологічний тест із годинниками

Тести
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото різні годинники
Фото: tut-cikavo

Тест на справжній вік

Досить часто наш внутрішній годинник зовсім не збігається з віком у паспорті. Тому ми можемо почуватися і поводитися значно молодше за справжній вік зважаючи на ставлення до життя та прожитий досвід. Тести можуть розкрити характер та ваші таємниці, які ви надійно ховаєте.

Хочу! пропонує пройти миттєвий цікавий тест, який точно покаже на якому етапі зрілості ви перебуваєте. Просто роздивіться малюнок і оберіть годинник, який найбільше вам імпонує.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
На фото різні годинники
Фото: istockphoto

Годинник на стовпі

Ваш емоційний вік наближений до дитини 7-10 років. Ви не любите приймати рішення та прагнете відпочивати та розважатися. Маєте велике бажання пізнавати світ з безпосередністю і цікавістю.

Пісочний годинник

Ваше сприйняття реальності наближене до підлітка 10-15 років. Ви категоричні, поділяєте усе на чорне і біле та маєте настрій, який часто змінюється.

Будильник

Ви молоді всередині, безтурботні та починаєте пізнавати доросле життя. Вік вашої психіки - 15-18 років. Ви шукаєте для себе цікаві заняття і людей, які вплинуть на формування вашої особистості.

Смарт - годинник

У вас молода психіка. Ви шукаєте себе і прагнете виявити себе у кар’єрі. Всебічно розвиваєтеся та займаєтеся спортом. Цікавитеся різними напрямками та активно створюєте своє життя.

Електронний годинник

Ви зріла людина, яка прагне стабільності і глибокого розуміння та всебічного розвитку. Ваша мудрість дозволяє мати багатьох друзів.

Годинник з зозулею

Вам ще далеко до старості, але молодість вас вже не приваблює. Здобута мудрість допомагає розв’язувати проблеми з легкістю та на авантюри вже не тягне.

Годинник з боєм

Ваш емоційний вік наближається до старшого покоління. Для вас дуже цінні спогади та здобуті знання, якими ви з радістю прагнете поділитися з іншими.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, яке значення має перша буква вашого імені . Адже це може вплинути на характер та особистість.