“Насправді весілля було”: Олена-Христина Лебідь зізналася, чи дійсно вийшла заміж за Павла Розенка

Зірки
20 188
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

На фото - Олена-Христина Лебідь та Павло Розенко
Фото: instagram.com/elena_kristina_lebed

Телеведуча прокоментувала “весільну публікацію”, що породила чутки щодо того, ніби Олена-Христина уклала офіційний шлюб

Наприкінці літа 2023 року Олена-Христина Лебідь спантеличила прихильників романтичним спільним фото з коханим, ексміністром соціальної політики України Павлом Розенко. Адже саме через нього з’явилися чутки, ніби зіркова пара узаконила свої стосунки . Чи так це насправді — дізнавайтеся на ХОЧУ.ua !

Так, у коментарі програмі “Ранок у великому місті” Олена-Христина Лебідь прокоментувала стосунки з віцепрезидентом Товариства Червоного Хреста України Павлом Розенком. Пара вже давно перебуває у стосунках, тому не дивно, що багато хто запідозрив, ніби державний діяч освідчився телеведучій.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Олена-Христина Лебідь та Павло Розенко
Фото: instagram.com/elena_kristina_lebed

З’ясувалося, що те саме фото дійсно є весільним. Проте вітати Олену-Христину та Павла поки зарано. Адже насправді тоді пара була на весіллі своїх друзів.

Насправді весілля було, але не моє, а моїх друзів. Ми були просто гарно вбрані. Не моє було весілля, але знаю, що народ подумав, що це моє,
— розповіла Олена-Христина.

Однак телеведуча зазначила, що можливо і вона у найближчому майбутньому приміряє на себе роль нареченої. Адже на весіллі вона зловила букет, через що Павло натякнув Олені-Христині, ніби це дійсно може бути знаком на великі зміни в статусі їх стосунків.

Я зловила весільний букет. Він сказав: "Лебідь, це знак"
— пригадала ведуча.
Олена-Христина Лебідь та Павло Розенко
Фото: instagram.com/elena_kristina_lebed
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, у Всесвітній день собаки Олена-Христина Лебідь розповіла про власного улюбленця. Виявляється, собака ведучої має особливі здібності , які часто тішать хазяйку.