Masha Danilova відверто розповіла про хейт, свої переживання та вихід першого альбому. ЕКСКЛЮЗИВ

Інтерв'ю
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Українська співачка Masha Danilova, якій зовсім нещодавно закидали, що її кар'єру оплачує знаменитий дідусь (секретар РНБО України Олексій Данілов - ред.), готує свій перший альбом. Хвилюючий етап в житті молодої артистки. Невтомна підготовка, багато роботи - і ось, Маша готова трішки прочинити завісу та поділитися подробицями з HOCHU.ua!

У новому інтерв’ю ми дізналися про підготовку до виходу альбому, переживання співачки і про те, як вона бореться з хейтом. А його, повірте, немало у житті будь-якого артиста - будь він на сцені вже 20 років чи всього кілька місяців...

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

► Ти згадувала, що плануєш випустити альбом. Поділися, які у тебе емоції та що означає ця подія для тебе? 

Для мене це дуже знакова подія, сповнена хвилювань та переживань. Відчуваю просто шалені емоції, які розривають мене зсередини. Ми з командою дуже довго працювали, вкладали туди всю душу, намагалися зробити цей ЕР якісним, креативним, щирим. Він має зачепити слухача, подарувати емоції. Після прослуховування людина повинна мати цілу палітру відчуттів, адже в альбомі будуть різні треки, з різним настроєм та особливими сенсами. На мою думку, випуск альбому – це важливий крок у кар’єрі артиста, це розвиток та ріст, дуже велика й кропітка робота, а також багато енергії. Але поки я потягну інтригу з альбомом, адже перед цим планую випускати свій новий трек під назвою "Old Money".

Онука секретаря РНБО Олексія Данілова відверто розповіла про хейт, свої переживання та вихід першого альбому. ЕКСКЛЮЗИВ - фото №1

► Чи довго ти готувалася до цього? Чи хвилюєшся та як справляєшся з переживаннями? 

Підготовка триває й досі, все це робиться нешвидко, адже випуск альбому – це багато процесів та велика команда. Трішки хвилююся, але впевнена, що все буде так, як я задумала. Кожна пісня у цьому ЕР про мене, мій стан душі та внутрішній світ. Усі треки різні, унікальні, вони несуть в собі неймовірну силу та підтримку для дівчат, а може і для хлопців. Я заховала у кожній пісні всі свої почуття та переживання. Кохання, стиль, пристрасть, біль – все це про новий EP.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

 Як ти реагуєш на хейт? Засмучуєшся і ображаєшся чи сприймаєш легко?

Хейт не чіпляє, доки ти не пускаєш його до себе в душу і в серце. Я не пускаю. Мене не чіпляє. Я не ображаюся. Все, що люди бачать в інших, погане чи хороше – це не про нас, це про них.

Masha Danilova - ДОЛЯ

►  Чи впливає хейт на твою творчість? Якщо так, то як саме?

Я не сприймаю хейт, намагаюся абстрагуватися від нього, але на мою творчість впливає мій стан, мої відчуття, все, що переживаю кожного дня. У кожну пісню я вкладаю душу та емоції. Один і той самий трек може бути насиченим різними емоціями, залежно від мого стану. Одну з 4-х пісень в альбомі написала я, вона повністю уособлює мій внутрішній світ та переживання останніх місяців.

Як боротися з негативними емоціями та хейтом? Поділися дієвими методами

Найкращий метод боротьби – дозволити собі прожити ці емоції. З негативом стикаються всі, і це нормально. Погано, коли не відчуваєш нічого. Смуток, біль чи інші негативні речі треба вміти пережити, пропрацювати. Найкраще допомагає саморефлексія, думки. Дозвольте собі відпочити, відновити сили, знайти натхнення та рухатися далі. А ще намагайтеся наповнювати кожен день позитивом, проводьте час з рідними та друзями, займайтеся хобі, посміхайтеся і радійте кожному дню.

Masha Danilova - ЛАМПОЧКИ

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше в кліпі Маші Данілової засвітився популярний український актор  Григорій Бакланов - той самий Лаврін зі "Спіймати Кайдаша". Кліп вийшов досить таки атмосферним!