Таня Муіньо відзняла спокусливі оголені танці 59-річного Ленні Кравіца у його новому кліпі (ВІДЕО)

Музика
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Українська кліпмейкерка Таня Муіньо, яка здобула перемогу на "MTV Video Music Awards", продовжує підкорювати світовий шоубіз. Режисерка зняла новий відвертий кліп для легендарного американського рок-музиканта Ленні Кравіца.

У відеороботі 59-річний Ленні Кравіц оголився на камеру, прикриваючи лише інтимну частину тіла. Тому кліп на трек TK421 отримав на YouTube вікове обмеження 18+.

Варто зазначити, що пісня TK421 увійде до 12-го студійного альбому Ленні Кравіца "Blue Electric Light". Його реліз заплановано на 15 березня 2024 року, а сама платівка стане першою, з 2018 року. У ній музикант зібрав 12 "вибухових, романтичних і надихаючих" треків, робота над якими велася спільно з гітаристом Крейгом Россом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Що стосується самого кліпу, то над ним працювала знаменита кліпмейкерка Таня Муіньо. Українка давно зарекомендувала себе серед знаменитостей світового масштабу, адже співпрацювала з Кеті Перрі Перрі, Біллі Айліш, Семом Смітом, Cardi B, Lil Nas X, Lizzo, Гаррі Стайлсом, The Weeknd та іншими артистами.

Від найпершого дня і донині кожен момент роботи разом із тобою, Ленні Кравіц, був особливим. Дякую за подорож!.. Велика любов до моєї української команди, яка завжди підтримує мене і ділиться зі світом своїм талантом,

- коментує роботу Таня Муіньо.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Аліна Гросу "засвітила" свого хлопця в новому кліпі. Співачка порадувала шанувальників релізом крутої ліричної пісні "Сумую".