Переможниця Євробачення Лорін вразила новою піснею про кохання. Чому шанувальники бачать в ній плагіат? (ВІДЕО)

Музика
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Тріумфаторка цьогорічного пісенного конкурсу Євробачення, шведська виконавиця Лорін потішила своїх шанувальників  черговим релізом.  Подробиці -  в нашому матеріалі.

Кмітливі фоловери відразу побачили у її роботі плагіат. Цікаво, що це не перший раз, коли шведку ловлять на запозиченні уривків чужої мелодії. Її хіт "Tattoo", який переміг на Євробаченні, багатьом нагадував пісню української виконавиці Міки Ньютон "В плену".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цього ж разу, у новому синглі "Is it Love" поціновувачі таланту 39-річної артистки помітили схожість відразу з декількома популярними світовими треками. Щодо конкретних прикладів плагіату, то користувачі вбачають схожість з піснею Мадонни - "La isla".

Загалом композиція вийшла доволі непоганою вона розповідає про глибину одного з найкращих почуттів які може відчувати людина. "Is it love" -  своєрідна ода глибині кохання. Деякі фани чують у звучанні нового треку Лорін нотки стилю Ріанни, знаменитої співачки Sia та діджея Avicii.

"Is It Love" народилася під час пошуку ясності... це пісня, що описує і споглядає любов, яка є такою глибокою, але водночас сповненою плутанини. Щоб відчути глибину справжньої любові, як до себе, так і до інших, потрібно прийняти і пережити глибину болю,

– прокоментувала Лорін.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Лорін не захотіла підписати прапор України на Євробаченні 2023. Вона стала єдиною, хто відмовився.