Вибуховий дует! Анна Трінчер та DEMCHUK випустили нову романтичну композицію (ВІДЕО)

Музика
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярна українська виконавиця та блогерка Анна Трінчер об'єднала свої творчі сили з відомим музикантом- романтиком Василем Демчуком та випустила з ним спільну романтичну композицію. Подробиці - в нашому матеріалі.

Нова пісня має назву "Цілуй". Її вже можна послухати на всіх музичних платформах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Зокрема, на YouTube- каналі Трінчер вже доступний перегляд lyric video на трек. Цікаво, що новоспечений дует заспівав свою пісню наживо ще до офіційної прем'єри, і глядачам вона прийшлася до смаку. А відео з живого виконання набрало понад 100 тисяч переглядів.

Для мене “Цілуй” – це вибухова суміш емоцій, яка потрапляє в кожну клітинку. Цій пісні неможливо не підспівувати, під неї хочеться танцювати та закохуватися. Вона про ті самі палкі стосунки, коли у вас все тільки-тільки починається. Звичайно, ми з DEMCHUK вклали в роботу власні історії, вони десь там сховані між рядків, але кожен точно прочитає головний емоційний меседж треку – пристрасне кохання, що забирає в полон.

- поділилася Анна Трінчер.

Ми не очікували, що отримаємо настільки багато крутих відгуків після виступу, мені обірвали дірект з питаннями: “коли вийде пісня”, тож я щасливий нарешті її презентувати. Ми творили з Анею у синергії і творчій любові, я сподіваюсь, що кожен, хто послухає наш трек це відчує. Для мене “Цілуй” – це пісня про той особливий момент, коли я дивлюсь в очі дівчині, щоб зрозуміти, чи хочу спробувати на смак її губи. Це пісня про пристрасть, яка виникає між чоловіком та жінкою в одну секунду та яку неможливо загасити.

- резюмував DEMCHUK.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як чоловік Анни Трінчер зізнався, що справді зареєструвався у Tinder. Він відразу почав виправдовуватися.