Сергій Жадан та Христина Соловій запремʼєрили спільний кліп. Але церква наполягає на його видаленні (ВІДЕО)

Музика
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Український поет та музикант Сергій Жадан випустив кліп разом із Христиною Соловій на спільну пісню "Серце". І поки фанати із захватом передивляються відеороботу, церква наполягає на видаленні кліпу. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Зйомки кліпу на пісню гурту "Жадан і собаки" та Христини Соловій проходили у Львові. Частину кадрів артисти відзняли на порожніх вулицях міста, а частину — у церкві святого Андрія Первозванного.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Варто відзначити, що вже тривалий час розповсюджуються чутки, ніби між Христиною та Сергієм є романтичні стосунки. І хоча самі артисти не розкривають подробиць особистого життя, вже неодноразово вони тільки підігрівали інтерес публіки. Не виключенням стала нова робота. За словами Жадана та Соловій, вона показує історію кохання, за якою ховаються відданість і сміливість.

Ця пісня про сміливих людей, що борються за важливі для себе речі. Дивіться кліп, слухайте пісню і пам’ятайте – що поруч із любов’ю ніколи не може стояти каяття,

— йдеться в описі.

Проте греко-католицька парафія святого Андрія у Львові не оцінила роботу артистів. Церква вбачає у ній "пропаганду антихристиянських цінностей", оскільки в кліпі присутні кадри із поцілунками двох жінок. Саме тому на офіційній сторінці у Facebook вони звернулися з проханням видалити кліп.

Дорогі у Христі брати та сестри, хочемо виступити з приводу появи в  мережі інтернет кліпу "Серце", за участю Христини Соловій та Сергія Жадана. Ми вже звернулися до них з проханням про видалення даного кліпу, оскільки він пропагує антихристиянські цінності та порушує суть та сценарій кліпу, про який ми наперед були поінформовані. Щиро всіх перепрошуємо,

— йдеться у публікації.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Анна Трінчер та DEMCHUK випустили нову романтичну композицію. Цікаво, що новоспечений дует заспівав свою пісню наживо ще до офіційної прем'єри, а глядачам вона відразу прийшлася до смаку.