YAKTAK презентував новий танцювальний трек “Поруч” (ФОТО, ВІДЕО)

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Відомий український музикант YAKTAK, фанати якого нещодавно стали зірками його нового кліпу, порадував шанувальників новим треком. Композиція під назвою “Рядом” уже доступна до прослуховування. А про що цей трек - розповідаємо у цьому матеріалі!

"Рядом" - це музична оповідь, яка пронизана найглибшими почуттями. Ця пісня розповідає нам, як любов може стати ключем до щастя та найяскравіших моментів у нашому житті. Завдяки їй ми наповнюємося позитивною енергією. Саме вона змушує нас насолоджуватись і цінувати всі радісні моменти, пояснює Ярослав Карпук (справжнє ім’я виконавця - ред.)

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Наприкінці пісні співак зазначає: “Руки вгору назустріч сонцю”. Ця фраза виражає дух оптимізму, безмежний ентузіазм та відкрите ставлення до життя, незалежно від обставин. Артист наголошує на тому, що майбутнє має значення, але ще важливіше те, як ти відчуваєш себе сьогодні і як насолоджуєшся теперішнім моментом. У твоєму житті існує тільки ця мить, яку ти проживаєш саме сьогодні!

YAKTAK презентував новий танцювальний трек “Поруч” (ФОТО, ВІДЕО) - фото №1

Ця пісня пронизана теплим, романтичним вайбом, що здатен розтопити серце в ці холодні осінні дні. Вона викликає ностальгію за приємними, ніжними моментами, пережитими разом з коханою людиною. Хочеться також сказати слухачам - не приховуйте свої почуття – обіймайтеся, грійте один одного і живіть у моменті,

- коментує трек YAKTAK.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми, до речі, ділилися добіркою найкращих музичних кліпів осені 2023. До списку потрапили TVORCHI, BRYANGIN, Саша Буль та інші виконавці, від треків яких захоплює подих.