Згадайте голос української легенди: гурт "Скрябін" презентував пісню, яку ще не чули фанати

Музика
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

У лавах новинок української музики несподівано з'явилася композиція Кузьми Скрябіна. Практично через 8 років після смерті популярного музиканта, учасники гурту "Скрябін" випустили пісню "Я і ти", яку раніше не чули фанати. Більше деталей дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Життя легендарного культурного діяча обірвалося в лютому 2015 року в автокатастрофі. Однак навіть після загибелі Кузьма Скрябін продовжив свій вплив на українську музичну індустрію. Його пісні продовжують виконувати знамениті колеги, а музиканти з гурту "Скрябін", фронтменом якого був Андрій Кузьменко, - уже не вперше випускають композиції, записані до трагічної ДТП.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Влітку 2015 року, після смерті Кузьми Скрябіна, вийшов фанатський (неофіційний) альбом "Кінець Фільму", де зібрано останні студійні записи та демо-записи. Однак днями гурт "Скрябін" офіційно випустив ще одну пісню, під назвою "Я і ти".

Запис з'явився на офіційній сторінці в YouTube, без опису. Судячи з усього, артисти вирішили оприлюднити композицію, яка була записана до трагічної смерті Скрябіна.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно стало відомо про  смерть мами Кузьми Скрябіна . Через 8 років після трагічної загибелі власного сина, Ольга Кузьменко пішла з життя.