"Я не хочу шуму, натовпу людей": Настя Каменських представила нову пісню про кохання (ВІДЕО)

Музика
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома українська артистка Настя Каменських доволі рідко тішить своїх фоловерів новими піснями. Проте, 10 листопада селебритіс здивувала прем'єрою нового треку та кліпу до нього.

"Зірка в небі" - пісня про кохання, про яке  хочеться мовчати, аби ніхто не дізнався про твоє щастя. Каменських у новому кліпі співає, що не хоче розголосу своїх почуттів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Є певна вірогідність, що композиція, цілком можливо, присвячена реперу Потапу - офіційному чоловікові артистки. Відзначимо, що пара нині переживає не найкращі часи у своїх стосунках. Закохані вже досить довгий період не публікували спільні фото у своїх соцмережах.

По-справжньому дорогі серцю моменти хочеться пережити з коханою людиною наодинці, відчуваючи безумовне всепоглинаюче кохання, яке дарує сили подолати все,

- коментує прем'єру Настя.

Варто зауважити, що знаменитість випустила вище згадану композицію не лише з творчою, а й з благодійною метою. Відомо, що з кожного прослуховування трек буде відправлено певну суму  на допомогу українським дітям.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Потап і Настя Каменських покинули Україну.  За словами відомого українського блогера Богдана Беспалова, популярний у минулому реп-дует відправився на відпочинок.