Тепер ще й українською: Ірина Білик переклала свій російськомовний хіт рідною мовою (ВІДЕО)

Музика
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярна українська співачка Ірина Білик вразила своїх шанувальників несподіваним виконанням українською мовою свого легендарного хіта "Мы будем вместе". Подробиці - в нашому матеріалі.

53-річна артистка представила оновлену версію треку під час масштабного благодійного концертного туру "Українська душа". Знаменитість нині влаштовує шоу разом з талановитим музикантом Сергієм Мироненком.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, варто зауважити, що ця пісня, яку Ірина написала більш ніж 10 років тому, була присвячена її тодішньому коханому Дмитру Дікусару. Нині ж знаменитий хореограф захищає Україну на фронті.

Скоро Ірина представить студійну версію треку "Ми будемо разом". А поки що, пропонуємо насолодитися вам живим вокалом Ірини з благодійної концертної акції.


ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Ірина Білик пішла за трендами та вдало оновила імідж.  Співачка зробила одну з трендових стрижок цього року і це було дуже вдале рішення!  Звичний білявий колір волосся вона змінювати не стала, але освіжила тон. Нагадаємо, що раніше Білик носила довге волосся з подовженим чубчиком.