Представник Нідерландів на Євробаченні-2024 потрапив у скандал, зізнавшись у любові до росії

Музика
1 826
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Нідерландський репер Йост Кляйн збирається представляти свою країну на Євробаченні-2024, проте його доля обурила величезну кількість користувачів Мережі. Виявилося, що виконавець вирізняється явною любов'ю до країни-агресора, а самій росії він присвятив трек на тлі її повномасштабного вторгнення в Україну. У чому суть скандалу - подробиці розповідаємо на HOCHU.ua!

Як повідомляє "Суспільне" , Йост Кляйн має у своєму репертуарі кілька пісень, записаних спільно з російськими виконавцями. Цікаво, що після початку повномасштабної війни, 11 березня 2022 року на музичних платформах вийшла композиція, яку нідерландець створював разом із російським музикантом CMH (CrazyMegaHell). Зокрема, там є такі слова:

Hello, my name is Joost Klein I love Russian baby I believe without negative Russian move
(Привіт, мене звати Йост Кляйн, Я люблю російську малу. Я вважаю, що без негативного кроку росії)

I want a Russian lady I want some Russian babies.
(Я хочу російську леді. Я хочу російських дітей)

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Користувач соцмережі Х під ніком vanya звернув увагу, що представник Нідерландів на Євробаченні вирізняється особливим ставленням до російської культури. На його думку, такий вибір країни для представника на конкурсі є явним мінусом для міжнародної арени.

Чому дехто на заході так любить російську культуру? Що в культурі геноциду, імперіалізму і терору є таким привабливим?

- пише vanya.

У своїй пісні представник Нідерландів на Євробаченні-2024 зізнався у любові до росії - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зазначимо, що Україна поки що не визначилася зі своїм представником на Євробаченні. Однак 10-ка фіналістів на Нацвідборі вже відома, а одного претендента можна буде вибрати під час голосування!