Україна в топ-5! Відомо, яке місце посіла Анастасія Димид на Дитячому Євробаченні

Музика
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

26 листопада у Ніцці відбувся фінал міжнародного пісенного конкурсу Дитяче Євробачення. Відомо, яке місце на ньому посіла Україна.

Отож, Україну на престижному пісенному дійстві представила 9-річна виконавиця Анастасія Димид з піснею "Квітка". Дівчинка вийшла на сцену третьою та вразила єврофанів "магічним номером" в образі супергероїні. Перформанс Анастасії супроводжувала футуристична графіка в стилі аніме, до розробки якої долучились українські ілюстраторки Kaylee Sok та Каріна Ясунова.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Україна в топ-5! Відомо, яке місце посіла Анастасія Димид на Дитячому Євробаченні - фото №1

Отож, підводячи підсумки конкурсу, повідомляється, що Україна посіла п'яте місце. Про це стало відомо з повідомлення Суспільного . Отож,  Анастасія набрала в сумі 128 балів: 45 їй віддали професійні журі а 83 - телеглядачі.

Окрім того, варто зауважити, що перемогу на в конкурсі вдруге поспіль здобула Франція. Юній представниці цієї країни вдалося набрати в сумі 228 балів. До трійки найсильніших також увійшла Іспанія (201 бал) та Вірменія (180 балів).

Україна в топ-5! Відомо, яке місце посіла Анастасія Димид на Дитячому Євробаченні - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що букмекери припускають, хто переможе на Євробаченні 2024. Яке місце посяде Україна?