Carpetman з гурту Kalush Orchestra випустив англомовний трек Endless fight: він може поїхати з ним на Євробачення 2024! (ВІДЕО)

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Один із найзагадковіших учасників Kalush Orchestra випустив пісню про нескінченну боротьбу з собою. Це вже не перша композиція артиста, однак перша, яку побачила українська аудиторія.

"Endless fight"   відправляє слухачів у глибинну подорож самопізнання. Пісня  досліджує боротьбу за пошук сенсів та мети існування, наповненому невизначеністю. Артист розмірковує над таємницями життя та шукає відповіді на інтригуючі та болючі питання: "Чи можу я побачити світло?  Чи можу я зупинити цю нескінченну боротьбу? Чому я досі тут?".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Endless fight — не просто пісня, це потужне вираження вразливості та мужності протистояти своїм внутрішнім демонам,  зауважують у менеджменті артиста. Поєднання альтернативних та інді-елементів з унікальним вокалом Carpetman виділяє його серед інших артистів сучасної музичної індустрії.

Зауважимо, що вихід релізу присвячений глядацькому голосуванню за 11-го учасника у Нацвідборі на Євробачення 2024, який зараз проходить у мобільному застосунку ДІЯ. Усього за можливість представити Україну на пісенному конкурсі, ставши тим самим 11-м учасником Національного відбору, борються дев'ятеро артистів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше  STASYA презентувала трек , з яким збирається на Євробачення-2024. Її конкурсна пісня називається "Ріка" і, як зауважує сама виконавиця, у неї закладені глибокі сенси, адже кожен елемент має своє значення.