"Палала" нової версії? Відома співачка звинуватила учасницю Нацвідбору на Євробачення у плагіаті

Музика
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Після того як українці обрали останнього учасника Національного відбору на Євробачення-2024, співачка Наталія Валевська звернула увагу користувачів Мережі на сумнівний момент. На її думку, текст пісні артистки ANKA дуже схожий на її хіт, випущений 2006 року. Чим саме схожі пісні - подробиці розповідаємо на HOCHU.ua!

Минулого тижня оргкомітет Нацвідбору оприлюднив, що в глядацькому голосуванні перемогла виконавиця ANKA з конкурсним треком "Палала". Найбільше до душі українцям припав жанр фолк, у якому працює артистка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак через деякий час співачка Наталія Валевська звинуватила свою молодшу колегу в плагіаті. Цікаво, що зазвичай під плагіат потрапляє саме музика, проте переможниця шоу "Шанс" звернула увагу саме на текст композицій. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook .

Плагіат чи ні? Мені в приват прийшло запитання: "Наталю, як ви ставитеся до того, що співачка Anka використала у своїй пісні словосполучення з вашої пісні "Палала"? Я була дуже зайнята благодійними проектами - мені не до розборок. І все ж таки я задумалася - людині більше 18 років, тому логічним є усвідомлене рішення використати це відоме словосполучення, яке також допомагає Anka набирати додаткові голоси, бо "Палалала" - це безперечний шлягер, який співають досі скрізь і дорослі, і діти,

– стверджує Наталя Валевська.

"Палала" нової версії? Відома співачка звинуватила учасницю Нацвідбору в плагіаті - фото №1

Так, Валевська нагадала, що 2006 року вона випустила пісню "Палала", в якій є такі слова: "Палала, палала, палала у моєму небі зірка. Падала, падала, падала, та й казали люди гірко".

А для Національного відбору на Євробачення ANKA представила композицію з тією ж назвою, приспів якої містить такі слова: "Палала, падала, палала, доки зірка з неба падала".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що співачка Julia Belei несподівано відмовилася від участі в Нацвідборі на Євробачення. Артистка вже пояснила, чому зняла свою кандидатуру.